Cookie- og Privatlivspolitik

Upgrade

|
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Upgrade
|
Automatic text: 

Science fiction-filmen 'Upgrade' handler om Grey Trace, der i en nær fremtid bliver krøbling under et overfald, der koster ham sin kone. En dag opsøges han af en millionær, der vil opgradere hans krop til en effektiv dræbermaskine ved hjælp af kunstig intelligens.  

Filmen er produceret af Blumhouse Productions Blumhouse Productions (Get OutThe Purge) og er skrevet og instrueret af Saw-skaber Leigh Whannell, som fik sin instruktørdebut med gyseren Insidious: Chapter 3.

Udgangspunktet for 'Upgrade' sender tankerne henimod Paul Verhoevens klassiker RoboCop fra 1987 ved at blande den fantasifulde ide om en mand, der bliver halvt maskine med ekstremt grafisk indhold.

'Upgrade' får ikke dansk biografpremiere.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (14 votes)
4.7
0

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

En film og en historie, der minder utrolig meget om den ultra voldelige actionfilm Hardcore. Upgrade har dog noget mindre action, og til gengæld meget mere sci-fi. Og så er der den væsentlige forskel, at vores hovedperson i Upgrade slet ikke har nogen mekaniske cyborg komponenter indopereret. På den måde adskiller den sig fra øvrige film i samme genre, hvilket gør den ganske interessant.

Historien falder desværre en smule sammen til sidst, hvor den går full Black Mirror. En slutning der nok vil dele vandene. Uanset hvad man mener, så er det i hvert fald et modigt og kompromisløst valg. Og det er klart en film, der er værd at se - alene på grund af de mange what-the-fuck øjeblikke, som man ikke lige har set før.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.