Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Under træet

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en gennemgående stemning præget af sorg og vrede. I en række scener ses mennesker virke forbitrede eller skændes. I enkelte scener skriger personer eller de er i fysisk kamp med hinanden. Filmen rummer også enkelte tydelige sex-scener, som dog ikke er detaljerede. Da volden i en længere scene er blodig og udpenslet, vurderes det, at filmen vil kunne virke skræmmende eller grænseoverskridende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
05.07.2018
| |
1 time 29 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Undir trénu
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning
|

I komedie-dramaet 'Under træet' smider Agnes sin mand Atli ud af hjemmet, og hun nægter at lade ham se deres datter Ása.

Atli må nu flytte hjem til sine forældre, der selv er i problemer i en bitter nabostrid omkring deres store smukke træ, som kaster en skygge på naboens terrasse.

Mens Atli kæmper for sin ret til at se sin datter, eskalerer nabokonflikten – kæledyr forsvinder på mystisk vis, overvågningskameraer installeres, og det rygtes, at naboen er blevet set med en motorsav…

'Under træet' er en islandsk film instrueret af manden, der tidligere har opnået succes med komedien Paris of the North. Nabostrid har været i omdrejningspunktet i flere film bl.a. i den danske 'Naboerne' fra 1966 og komedierne Bad Neighbours og Bad Neighbours 2.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
3.8
3.3

Relaterede nyheder

1 år siden

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... i momenter er 'Under træet' både elegant og grotesk satire over middelklassen." (Thomas Brunstrøm)

 • Jyllands-Posten

  "For en gangs skyld bliver det vilde islandske landskab ikke brugt som kommenterende bagtæppe for handlingen. Men naturen, den menneskelige og den fysiske, den er der. Under træet." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Efter at have bygget langsomt op kommer slutningen med overrumplende voldsomhed, det er virkelig alt for meget, og det er jo faktisk meget sjovt." (Eini Carina)

 • Weekendavisen

  "'Under træet' er blevet noget vildere og mere dunkelt. Det er, som om filmen vil finde det sted, hvor morskaben knækker." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Markus

Speciel film.. Men på en god måde. "Hate it or love it" tror jeg :)

Peruser/694587

Det var godt nok lidt af en "nyser"...

Jeg ved ikke om jeg skal le eller græde ;o)

Det kan være, at det er det der er meningen?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.