Cookie- og Privatlivspolitik

Under the Skin

|
1 time 48 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Under the Skin
|

Filmen 'Under the Skin' handler om et rumvæsen, der finder sine ofre blandt hitchhikere i Skotland.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (17 votes)
4.4
3.5

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Er vi i science fiction-genren, gyseren, dramaet, kunstfilmen? Det er selvfølgelig lige meget, så længe man ikke af kontroltabsangst bliver forhindret i at give sig hen til dette smukke, foruroligende værk, der ikke giver nemme svar eller præsenterer en genkendelig psykologisk virkelighed..." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "Jonathan Glazers tredje film 'Under the Skin', er en hyperæstetisk variant af 'Invasion of the Body Snatchers'." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Filmen er en speciel oplevelse. Man sidder ikke og er specielt underholdt, men man sidder, og er fascineret. Men hvad er man fascineret af? Det svært at forklare, men filmen formår virkelig at trække sig selv helt ind i handlingen, så vi føler fuldt ud med rumvæsnet( Som Scarlett Johansson spiller eminent) Det der også gør filmen så god er, at man har lyst til at se den igen. Man har overset en del, og vil have det hele med. Før finder man ikke en ordentlig forklaring på denne syret Science Fiction film.

S. Rico

Man kan ikke anklage filmen for at skære tingene ud i pap.

Handler den rent faktisk om en alien, der kører rundt og samler mænd op, som derefter kastes ned i en sort intet mhp. senere at blive konsumeret?

Eller er alle disse ting blot metaforer for noget andet? Måske handler filmen i stedet om en kvinde, der har været udsat for et overgreb, og som følge deraf undergår en indre transformation og efterfølgende hævner sig på tilfældige mænd?

Der er mulighed for at tolke filmen mange steder hen, men den behandler i hvert fald temaer som identitet, medmenneskelighed, fordomme, empati, jægermentalitet og farming.

Døm selv og bemærk i øvrigt den mørke ”klamme” lydside, der er et helt kapitel for sig selv.

Wayne

Spooky og sikkert en kommentar til et eller andet, jeg orkede ikke at finde ud af hvad det var.

Gry

Det er en meget speciel film, men en der er svær at ryste af sig. Den er anderledes end bogen, som jeg elsker, men jeg kan godt lide hvad de har fået ud af den i filmversion alligevel, selvom det næsten er to forskellige historier. Stemningen fra bogen har de dog fanget meget godt. Jeg vil også sige, at det er den bedste rolle jeg har set Scarlett Johansson i.

Jeg forstår heller ikke, at den ikke må få en dansk premiere. Scarlett er jo både kendt og populær, og de kan jo godt finde ud af at vise hendes film Lucy. Ærgerligt, ærgerligt.

Kimuser/676958

http://www.youtube.com/watch?v=io92j2qqEGk

"Under the skin" ser vildt spændende og visuelt imponerende ud!

Det undrer mig, at den (dags dato) ikke er indkøbt til de danske biografer.

Nielsuser/173638

Derfor.

Harmonicauser/926845

Når man læser Empire og Total Film, så skulle den ellers være en af forårets bedste film - så hvorfor må vi ikke se den - siden hvornår har en film med Scarlet ikke kunnet sælge herhjemme?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.