Cookie- og Privatlivspolitik

Under regnbuen

Tilladt for alle
Filmen har en tvetydig stemning, da den er præget af både alvor og humoristisk distance. Den indeholder enkelte dramatiske scener med en ulykkelig ung pige, der drikker sig sanseløst beruset, og vækkes da en mand stikker hende en lussing. Da pigen ikke kommer noget til, og filmen i øvrigt ikke indeholder nogle voldsomme elementer, vurderes det at den ikke vil kunne virke skræmmende på børn

Se mere på medierådet.dk
28.11.2013
| |
1 time 55 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Au bout du conte
|

I den franske film 'Under regnbuen' har den 24-årige Laura ventet hele sit liv på at møde den store kærlighed, så da hun ved et selskab møder Sandro, tror hun, at hun endelig har mødt sin drømmeprins.

Kort tid efter fascineres Laura af en anden ligeså charmerende ung mand, Maxime, hvilket får hende til at overveje muligheden for, at der findes mere end én eneste ene. Sandro har samtidig sine egne problemer at slås med, da hans forvirrede far, Pierre, støder ind i den selvsamme spåkone, som år forinden havde bestemt hans dødsdag.

Spiralen fortsætter med en række andre parisiske menneskeskæbner, der på hver deres sære, skøre og ejendommelige måde søger efter den uundværlige kærlighed.

Franske Agnès Jaoui havde inden ’Under regnbuen’ instrueret tre film, som hun, i lighed med denne, spiller med i. Debuten ’De andres smag’ (2000) blev nomineret til en Oscar, men måtte se sig slået af ’Tiger på spring, drage i skjul’.

’Se på mig’ fulgte efter i 2004 og fik en pris i Cannes for manuskriptet, som Jaoui skrev i samarbejde med sin faste makker og partner, Jean-Pierre Bacri, der er med i alle hendes film.’Under regnbuen’ er hendes fjerde film og en mere rendyrket komedie end tidligere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4 votes)
3.5
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Der er [...] fine øjeblikke i 'Under regnbuen', men der er ikke regulært filmguld, hvor regnbuen ender." (Jacob Wendt Jensen)

 • Jyllands-Posten

  "Den realistiske romantiker og den frankofile bliver [...] underholdt lykkeligt, til lyset igen tændes i biografen." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "[...] en underholdende lille rapsodi med lidt for mange temaer og skæbnetråde - og lidt for lidt gallisk syrlighed." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "[...] sjov og klog på samme måde som en gennemsnitsfilm af Woody Allen. Gode typer, rap dialog, skarpe detaljer. Den har dog ikke samme henslængthed, men er næsten for sirligt dekoreret med eventyrtræk og tekniske blomster." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.