Cookie- og Privatlivspolitik

Uncle Vanya (engelske undertekster)

|
2 timer 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Uncle Vanya
|

Sonja (Aimee Lou Wood) og hendes onkel Vanja (Toby Jones) tilbringer tiden med stort set ingenting på et gods ude på landet, kun afbrudt af lejlighedsvise besøg af den lokale læge, dr. Astrov (Richard Armitage). Men da Sonjas far, professor Serebryakov (Roger Allam) pludselig dukker op med sin rastløse, forførende nye hustru, Jelena (Rosalind Eleazar), krakelerer de høflige facader, og længe undertrykte følelser dukker op til overfladen. Efterhånden som den plagede familie tvinges til at se deres fortvivlelse, ensomhed og ikke mindst hinanden i øjnene, er spørgsmålet, om livets skønhed kan hjælpe dem til at genfinde håbet.

Efter at være blevet hyldet af kritikerne i London tidligere i år, blev Sonia Friedman Productions’ formidable fem-stjerne-opsætning, Uncle Vanya - en ny bearbejdelse af Anton Tjekhovs mesterværk af Conor McPherson og instrueret af Ian Rickson - pludseligt bremset, da verden lukkede ned. Nu hvor hovedparten af teatrene kloden rundt stadig forbliver lukkede og slukkede, overvinder Uncle Vanyas udsøgte ensemble de betydelige udfordringer, det giver at arbejde under en global pandemi, og vender tilbage til The Harold Pinter Theatre for at forevige den ‘perfekte’ (★★★★★ The Guardian) opsætning, som indtil videre er nomineret til fire Olivier Awards. Ved at forene lærredets mulighed for intimitet med den gnistrende live-optræden i en spændende ny hybrid mellem film og teater, er denne Sonia Friedman Productions/Angelica Films co-produktion meget mere end blot en registrering af teaterstykket. 

Uncle Vanya, der er lige så fuld af tumultariske frustrationer og hengemte lidenskaber som håb og optimisme, er simpelthen en begivenhed, der taler direkte ind i vores tid.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4 votes)
4.8
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Oskar

Jeg elsker historien, hvordan det går

Andrea

God film. Jeg har nogle ting :)

Megan

Interessant historie.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.