Uden Skyld

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
20.01.2022
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ballad of a White Cow
|

Dramafilmen 'Uden Skyld' foregår i Teheran, hvor Minas liv vendes på hovedet, da staten oplyser hende om, at hendes mand var uskyldig i den forbrydelse, han blev henrettet for året forinden.

Da myndighederne forsøger at lukke sagen med en overfladisk undskyldning og lille økonomisk kompensation, beslutter hun sig for at kæmpe imod et kynisk og mandsdomineret retssystem, der ikke synes at bekymre sig om retfærdighed.

Det er en umulig kamp og lige som Mina er ved at løbe tør for både håb og penge, banker Reza på hendes dør - en fremmed mand, der insisterer på at tilbagebetale en gæld han skyldte hendes afdøde mand.

Langsomt lærer Mina at stole på Reza og lukker ham mere og mere ind i sit og datterens liv. Men hvad Mina ikke ved, er at Reza bærer på en hemmelighed, der binder deres skæbner sammen.

'Uden Skyld' var nomineret til Guldbjørnen ved Berlin Film Festival i år. En anden iransk film, der vandt prisen tilbage i 2011 er Asghar Farhadis Nader og Simin - en separation, som også vandt en Oscar for bedste udenlanske film.

Mere omtale af 'Uden Skyld' følger...

Skal du se Uden Skyld?
(0 stemmer)

Skuespillere

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.