Teenage Mutant Ninja Turtles

Censur 11
04. Sep 2014
101 min
UIP
Teenage Mutant Ninja Turtles
Teenage Mutant Ninja Turtles
(© Paramount Pictures)
Teenage Mutant Ninja Turtles 2014 plakat
(© Paramount Pictures)
0.0 / 6
Brugere (0)
2.2 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Teenage Mutant Ninja Turtles' foregår i New York, hvor forbrydelser og frygt kaster en mørk skygge over. Byen har brug for helte, og da reporteren April O’Neil bliver ufrivilligt involveret i en gidseltagning, bliver hun reddet af en gruppe mystiske væsener, der viser sig at være kamptrænede, talende skildpadder. 

Sammen med sin kameramand, Vern Fenwick, indleder hun et samarbejde med de usædvanlige redningsmænd fra kloakken. Jagten på superskurken Shredder, der holder både politi og politikere i et jerngreb, kan nu begynde. 

Kombinationen af skildpadder, italienske renæssancemalere og martial arts kom første gang til verden som en tegneserie i 1984 på forlaget Mirage Studios, der blev grundlagt af Turtles-skaberne Kevin Eastman og Peter Laird. 

Tre år senere blev figurerne til legetøj og en animeret tv-serie på 193 afsnit, og i 1990 fik den første af tre spillefilm premiere. Siden er det blevet til talrige computerspil, merchandise, en række nye tv-serier og en animeret biograffilm i 2007. 

Nu vender de pizzaelskende mutanter, med en forkærlighed for surferslang, tilbage til det store lærred med Megan Fox (Transformers) som den handlekraftige April O’Neil. Jonathan Liebesman (Wrath of the Titans) har instrueret, og filmen er produceret af Michael Bay (Armageddon). (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: