Cookie- og Privatlivspolitik

Tømmermænd tur-retur

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
30.05.2013
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Hangover Part III
|

Komedien 'Tømmermænd tur-retur' (The Hangover Part III) er den sidste del af komedie-filmserien, der startede med 'Tømmermænd i Vegas' i 2009.

Den i forvejen svært excentriske Alan er efter sin fars død blevet så underlig, at han nærmer sig en indlæggelse. The Wolfpack må derfor komme Alan til undsætning, så de fire kammerater pakker kufferten og tager på et godt gammeldags road trip - destination: Las Vegas.

Sidste gang den umage gruppe besøgte byen, blev Doug væk efter en usædvanlig vild bytur, hvor Stu blev gift med en prostitueret, og Alan blev slået i gulvet af Mike Tyson.

Denne gang er der dog hverken et bryllup eller en polterabend i sigte, så hvor galt kan det gå? Ufatteligt galt, selvfølgelig. Inden længe er Doug blevet kidnappet af en farlig gangsterboss, der sender Phil, Stu og Alan ud for at finde en gammel bekendt, den maniske storforbryder Mr. Chow.

Ken Jeong (Transformers: Dark of the Moon), Justin Bartha (National Treasure) og Heather Graham (Austin Powers: The Spy Who Shagged Me) gentager også deres roller. Af nye navne er Melissa McCarthy (Bridesmaids) og John Goodman (The Big Lebowski) værd at bemærke.

'Tømmermænd tur-retur' er atter instrueret af Todd Phillips, mens de originale skuespillere, Ed Helms, Zach Galifianakis og Bradley Cooper, vender tilbage til rollerne, der gjorde dem berømte.

kino TV: kino.dk mødte Hangover-fyrene

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (627 votes)
4.1
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "På deres helt egne præmisser leverer de fire tosser fra 'The Hangover'-serien en uventet vellykket afslutning på deres umodne, irriterende, men også helt uimodståelige eventyr." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Luften er gået helt ud af ballonen her i tredje ombæring... Plathederne forsøges overdøvet af spektakulær action, hvilket kun får det til at klinge endnu mere hult." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Selvfølgelig er der enkelte sjove optrin, og de fleste af disse står Ken Jeong for... Men filmens kerne, de fire venner, virker metaltrætte og kritisabelt ædru." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Skader uden grænser er recepten, for ligesom anden humørmedicin kræver 'skadestuekomik' stadig stærkere doser for at virke. I hvert fald er der kun to-tre passager og lige så mange replikskifter i filmen, der på én gang er velsspillede, spændende og egentlig morsomme..." (Søren Vinterberg)

 • Radio24syv

  "Jeg tog mig selv i at grine 7-8 gange i løbet af filmen, og for mit vedkommende er det meget godt for en komedie. Jeg synes egentlig, at den var ret god. Men det er på en ekstremt billig baggrund." (Søren Søndergaard - kino.dk)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mortenuser/175277

Mediernes anmeldelser er helt skæve- sikkert fordi de anmelderne ikke har set 1'eren og 2'eren forinden. Film 2 var lidt so so, mens 1'eren og 3'eren er fandens fænomenale!!

Lars Michael

Der mangler meget ved den her film , og det der mangler mest af det er at den slet ikke er sjov.
Men jeg gir den 2 stjerner fordi det er dejligt at se dem igen , men stop med at lave flere.

CINEMANDRUP

Så lykkedes det desværre instruktør Todd Phillips at få egentlige tømmermænd i forbindelse med tredje lancering af ’The Hangover’, da filmen ikke er i nærheden af de første to stk.

Tredje tur med samme Ulveflok er ikke nær så sjov en oplevelse som de to foregående. En ting gør sig især gældende når jeg siger dette og som jeg nok tror at mange efterlyser: Hvor er tømmermændene? De eneste tømmermænd som filmen viser os er til allersidst og her tænkte jeg netop: hvorfor er det ikke en forklaring på lige præcis den situation vi får, for så ville det hele give mening og filmen ville lægge sig stilmæssigt mere op af de to foregående og en trilogi ville være fuldendt. Sammenhængen med de foregående to er nærmest ikke eksisterende og filmen virker desværre til at være en slags opsummering af hvad der skete i de to første.

Filmen er nu ikke bare en komedie, det er blevet til en action-komedie og det er helt unødvendigt, for en film som denne. Det gælder om at holde fast i samme opskrift, men i stedet bliver det forsøgt at gøre den actionpræget, hvilket ikke lykkedes og så er der desværre skruet ned for komikken mange steder. Det virker ikke engang selv til at skuespillerne er tilfreds med dette tredje kapitel. Historien er markant anderledes end de to foregående, hvilket ikke gør filmen dårlig, men som en Hangover franchise, står denne tredje film lidt som det sorte får i flokken.

Der er skruet væsentligt ned for de mange ustyrlige morsomme situationer/problemer og ikke mindst platheder, som har omgivet disse film. Filmen rummer et par enkelte sjove scener, men jeg vil nærmest være tilbøjelig til at sige, at hvis du har set traileren til filmen, så har du også set de morsomme scener som filmen rummer. Det er så ærgerligt, for der er masser af potentiale til dette tredje kapitel som kunne have været wunderbar, men det kommer bare først til aller aller sidst i filmen og så efterlader det læseren med den fornemmelse – hvorfor får vi ikke svar på alt det.

Mon ikke dette var sidste gang vi stiftede bekendtskab med ulveflokken fra ’The Hangover’. Den sluttede desværre med egentlige tømmermænds dovenskab fra instruktørens side. Jeg vil gerne tage fejl og så håbe, at der kom en fjerde film, men tiden må vise om dette var afrundingen på ’The Hangover’ og ulveflokken.

Wayne

Men den er da ikke helt mislykket, der er et par enkelte grin undervejs.

Nellie

Jeg savner for det første lidt forbindelse til de to andre - ganske vist er der skuespillerne og Mr. Chao, men jeg synes ikke rigtigt jeg kan se forbindelsen. Det er for mig bare en ''opsummering'' af hvad der er sket i de to andre film, hvilket er lidt ærherligt. Dog håber jeg på at de laver en 4, hvor vi for Alans polterabend at se :-)

Helleuser/295347

OK underholdning

S. Rico

Det eneste der redder filmen er, at det faktisk slet ikke er en komedie. Det er nemlig en action-komedie. Meget lidt sjov, men med en nogenlunde historie. Dialogen er utrolig dårlig og slet ikke morsom på noget tidspunkt. Men et par af de fjollede stunts i Tijuana og Las Vegas er underholdende nok til at filmen sniger sig op på 2-3 stjerner.

Tobias

Tømmermænd tur retur ER sjov. Dog er ens forventninger sat meget højt efter de to forgængere, og man kan derfor næsten ikke andet end at blive en smule skuffet over 3'eren. Den fortjener dog ikke at blive kaldt dårlig, men vent med at se den til den kommer på DVD :)

Asta

Jeg tror vi alle ved at dette (forhåbentlig) er den sidste Tømmermænd film. De har kogt suppe på det koncept én gang for meget. Det var en underholdende film, men bestemt ikke en vinder. I længden er det kedeligt at se deres ufattelig dumme handlinger, igen og igen.
De har forsøgt at holde den i live lidt for længe.
Ikke en film der skal ses medmindre den tilfældigvis er i tv'et og der ikke er andet godt at se.

Pernille

Der er ingen grund til at spilde din tid på at se hele Part III - filmens eneste sjove øjeblikke vises i traileren.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.