Cookie- og Privatlivspolitik

The X-Files: I Want to Believe

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
01.08.2008
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The X-Files: I Want to Believe
|

’The X-Files: I Want to Believe’ er en selvstændig efterfølger til TV-serien og filmen ’The X-Files: Fight the Future’ (1998).

En gruppe kvinder bortføres i Virginia og efterfølgende bliver flere groteske menneske-kropsdele fundet i vejkanten.

Da man er desperat efter spor til efterforskningen, bliver en ildeset præsts syner taget alvorligt. Disse fører det lokale politi ud på en bizar søgen efter hemmelige eksperimenter, der måske hænger sammen med kvindernes forsvinden.

Det er lige en sag for de tidligere FBI-agenter Fox Mulder (David Duchovny) og Dana Scully (Gillian Anderson), men FBI har lukket efterforskningen af det paranormale ned for flere år siden. De to gamle kollegaer har dog heller ikke synderligt lyst til at genoptage deres mørke fortid, men sandheden er derude, og hvem andre end Mulder og Scully kan finde den?

'The X-Files: I Want to Believe' er instrueret af den legendariske tv-series skaber, Chris Carter.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (840 votes)
3.2
3.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  Filmen er lavet så unge og de andre, der ikke kender kult-mytologien omkring serien, sagtens kan hoppe på, men man fristes til at anbefale nytilkomne, at de i stedet for filmen ser de første fire sæsoner af serien. De er langt bedre (Ann Lind Andersen). ()

 • Børsen

  Er man (...) en fan på jagt efter en fortsættelse på fortællingen om de to karismatiske hovedpersoner, er der god grund til at stifte nærmere bekendtskab med filmen (Cathrine Elle). ()

 • Ekstra Bladet

  To gode elementer skal fremhæves: Mulder og Scully. Makkerparrets særlige kemi er stadig intakt, og skuespillerne David Duchovny og Gillian Anderson har tydeligvis nydt at vende tilbage til deres glansroller (Peter Albrechtsen). ()

 • Jyllands-Posten

  Der spilles tilforladeligt, men uden egentlig gnist fra nogen af de agerende, og filmen må mest være for fans: Dem, som aldrig gi'r op! Jeg gør - lige så stille undervejs, for historien er for lang og snubler i sine mange løse ender (Johs H. Christensen). ()

 • Politiken

  Sammen med et forholdsvis stringent plot og de isnende, stemningsladede vinterbilleder gør overvejelserne ’X-Files: I Want To Believe’ til en film, man faktisk tør tro på […] Det tjener Chris Carter til ære, at han har formået at åbne sit univers og få sine skuespillere til at levere præstationer med plads til både hjerte og tvivl. Virkelige hardcore-fans af tv-serien vil utvivlsomt kalde dette en poppet udgave af deres velkendte terræn, men for andre er det kun en fordel, at der er blevet mindre forblommet tusmørkeævl og mere stringens (Kim Skotte). ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

En film lavet til biografdistribution skal være bedre end serien generelt. Det er den ikke - faktisk svarer den til et af de mindre gode afsnit.

Dog er det rart at se Moulder og Scully igen, og jeg giver nok den en stjerne mere end den fortjener.

X

Håber på mere X-files ! nu det 2012 lige som i serien d.22/12-2012 kommer alien'en nu, så kun man lave en filme om det ??? :D kun være fedt

S. Rico

Men tiden er generelt løbet fra Mulder og Scully. For gamle X-files fans er det en udmærket film, men andre vil sikkert kede sig, da det i bund og grund blot er en forlænget tv-krimi.

Fbarbesuser/244560

Jeg havde håbet på mere. Alt det gode vist i trailer

asger

Jeg havde forventninger til filmen, som ikke blev infriet, blandt andet er der ingen grund til at den hedder X-files. Filmens plot mangler fuldstændig det "Overnaturlige" element, og ender med at skuffe enormt.

Michela87

Okay film med små gys, men så var den heller ikke bedre

Christine Camilleuser/157263

Synes den var ganske god, selvom den som mange andre også har bemærket, ikke havde det gamle skær af mystik over sig.

Minimuzzyuser/894760

men desværre ikke så langt fra virkeligheden - adr!!!! Menneskeheden er klam - nogle af denne art!

Kimuser/264153

Virkellig ringe, en af sidste år dårligste film, - kedelig som et ligegyldigt afsnit på tv kl 23

tommy

Ja hvad kan man sige ud over det er super fed x files film og slap der hvor serien sluttede og ja ups så er man tilbage i x files stillen og tiden...aknon ilm skam og må ses af x files elsker...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.