Cookie- og Privatlivspolitik

The Wedding Ringer

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en humoristisk og let grundstemning, og den indeholder enkelte scener med let dramatik. I én scene går der ild i en ældre dame, og i en anden scene tages hovedfiguren til fange af maskerede mænd, hvorpå han falder ud af en bil og er ved at blive kørt over. Da filmen overvejende er humoristisk, og da man ikke ser mennesker komme til skade, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Wedding Ringer
|

I komedien ’The Wedding Ringer’ skal den akavede Doug snart giftes med sin drømmepige. Desværre er den vordende goms vennekreds mildest talt ikke imponerende, og han mangler en forlover til brylluppet.

Derfor henvender den desperate fyr sig til firmaet Best Man Inc., hvor han møder den energiske ejer, Jimmy Callahan, der bliver hyret til at agere forlover overfor bruden og hendes familie. Samtidig finder Jimmy en flok skæve personager til at spille Dougs venner ved en polterabend, der selvfølgelig løber helt løbsk. Imens skuespillet står på, begynder Doug og Jimmy langsomt at blive venner.

'The Wedding Ringer' er en komedie i tradition med The Wedding Singer, The Hangover og I Love You, Man. Doug spilles af Josh Gad, der portrætterede Steve Wozniak i Jobs. Som Jimmy ses speed-talkende Kevin Hart, der havde et kæmpehit i de amerikanske biografer med Ride Along sidste år. Endelig spiller Kaley Cuoco-Sweeting (The Big Bang Theory) Dougs overscoring af en brud.

'The Wedding Ringer' er Jeremy Garelicks første film som instruktør, men som manuskriptforfatter har han tidligere skrevet The Break-Up. (Copyright: kino.dk)

Filmen er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (5 votes)
4.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Tidstypisk amerikansk komedie, hvor der langsomt bygges op til en uundgåelig katastrofe.

Men vejen dertil giver den nørdede Doug hans livs oplevelse.

Mange af gags'ene er genbrug fra andre lignende film, og slutningen var nem at gætte sig til.

Ultimativt er den hverken værre eller bedre, end de andre film i genren - så er man til et billigt grin, så får man hvad man betaler for.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.