Cookie- og Privatlivspolitik

The Visit - An Alien Encounter

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har et roligt forløb. Den Indeholder enkelte dramatiske elementer, i form af soldater iført beskyttelsesudstyr, menneskemængder der flygter fra en ukendt trussel, samt medicinske voksfigurer til anatomilære, der f.eks. illustrerer mennesket uden hud. Da billedsiden har et roligt og nærmest drømmeagtigt præg, og da billederne hovedsageligt ledsages af rolige fortællerstemmer, vurderes det at DVDen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
02.09.2015
| |
1 time 23 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Visit
|

Dokumentarfilmen 'The Visit - An Alien Encounter' handler om menneskets første møde med intelligent liv fra rummet. Som havde det allerede fundet sted.

Med adgang til FNs kontor for 'Anliggender vedrørende det ydre rum' forsøger filmen at afdække, hvordan et besøg fra andre galakser ville foregå.

'The Visit - An Alien Encounter' vandt Juryens Grand Prize ved dette års Sundance Filmfestival. Den danske instruktør Michael Madsen har fået opmærksomhed for sin anderledes tilgang til dokumentarformatet.

Istedet for at interviewe folk om forudgående begivenheder, har han valgt at sætte sine interviewpersoner sammen for at diskutere et fiktivt scenarie.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
3.2
4.2

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det virker desværre prætentiøst et godt stykke af vejen, men filmens idé er dog så stærk, at den sejrer i sidste ende. I det mindste for et smalt og nørdet publikum." (Jacob Wendt Jensen)

 • Ekstra Bladet

  "En slags konkret science fiction, der virker stærkere som tankeeksperiment end som rendyrket filmoplevelse, men ikke desto mindre skal have en varm anbefaling med på vejen." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Det er den slags dokumentarer, der dokumenterer det, vi ikke kan dokumentere, der gør Michael Madsen til en ganske særlig dokumentarist. Han bevæger sig i et ingenmandsland mellem dokumentar og kunstinstallation, mellem videnskab, filosofi og film." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Meget er filmet i ekstrem slowmotion, der giver filmen en surreal karakter, en søvngænger-atmosfære, der er tydeligt symbolsk. Det er til tider afsindigt smukt, men det skærmer også en smule for, at historien, eller tankeeksperimentet om man vil, udfolder sig i al sin svimlende uhåndgribelighed og filosofiske dybde." (Nanna Frank Rasmussen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Martinuser/573177

Det sci-fi for pokker! :)

Joan se den igen, tag en kop kaffe med ind.
Måske er den bedre anden gang?

Sådan havde jeg det med Interstellar!
Var meget skuffet første gang, anden gang syntes jeg den var meget bedre.

Mvh.
Martin

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.