Cookie- og Privatlivspolitik

The Trip

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
17.11.2011
| |
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Trip
|

Komedien 'The Trip' bringer holdet fra 'Tristram Shandy' (2005) tilbage. 

Komikerne Steve Coogan og Rob Brydon gentager deres roller (eller spiller de sig selv?), og Michael Winterbottom instruerer de to gamle venner i den tydeligvis delvist improviserede road movie. En avis har betalt Coogan for at tage på turné i Lake District og Yorkshire Dales i Nordengland for at spise på de bedste restauranter.

Det fortryder Coogan imidlertid straks, for kæresten har lagt ham på is, og den eneste, han kan få med, er Brydon. Under seks middage på seks forskellige restauranter, ser vi det umage par diskutere livet små og store spørgsmål og drive hinanden til vanvid, med konstant hakkeri og indbyrdes konkurrence.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (16 votes)
3.9
4.2

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det er forrygende morsomt at se de to garvede komikere folde sig ud på aldeles slap linie. Dog mest den første time, hvorefter der går lidt tomgang i en historie, der nok er en roadmovie, men aldrig rigtigt bevæger sig nogen steder hen." (Louise Kidde Sauntved)

 • Børsen

  "... uhyre morsom og absolut anbefalelsesværdig." (Morten Dürr)

 • Jyllands-Posten

  "... en ualmindelig begavet film." (Jakob Levinsen)

 • Politiken

  "... et usædvanligt og veloplagt portræt af ironi, drilleri og konkurrence som kamufleret ømhed i mænds venskaber." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Der er enkelte sjove scener og nogle ganske få interessante samtaler. Men det meste forekom mig at være ligegyldig chit-chat hen over spisebordet på fancy restauranter. Herudover bød filmen på en masse meget smukke udendørsscener fra det nordlige England. Filmen gav mig ikke lyst til at tage på gourmetrestauranter, men jeg kunne godt få lyst til at tage på vandreferie i Nordengland - hvis altså der bare var garanti for godt vejr...

Wayne

får mulighed for at spille sig selv, og spiller op mod hinanden. Hyggeligt, men også kedeligt i længden.

Eftertænksom slutning, med en morale.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.