Cookie- og Privatlivspolitik

Thomas Crown Affæren (1999)

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Thomas Crown Affair
|

Thomas Crown (Pierce Brosnan) er en mand som har alt! Han er self-made milliardær, har en uimodståelig charme over for kvinder og krydrer hverdagen med hurtige fly og racerbiler. Men penge er ikke alt. Crown mangler udfordringer, og dem finder han i nattens mulm og mørke og i den skumle underverden - som listetyv og bankrøver.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (11 votes)
3.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nadineuser/13852

Dette er en af mine yndlingsfilm. Elsker den måde han forfører hende på og hele tiden er et skridt foran. Er ved at gå i spåner over at pakker Monet billeder ned i en kasse så det ligner den knækker. Men underholdning i særklasse.

Lars Michael

Pierce Brosman var helt oppe i sin karriere da han lavet den her film, og man kan også se at han er lidt bond i den her film,

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

S. Rico

men jeg foretrækker nu After the Sunset, som også har Pierce Brosman som rig mestertyv. Måske fordi The Thomas Crown Affair ikke har den samme charme og mere er en regulær drama/thriller.

Wayne

Rene Russo i en særdeles hot rolle, som forsikringsagenten der er på sporet af en kunstrøver. Brosnan er perfekt i rollen som levemanden der keder sig. Filmen er en genindspildning - men bedre end originalen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.