Cookie- og Privatlivspolitik

The Thing

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Thing
|

Filmen 'The Thing' er en gyser, der foregår før begivenhederne i John Carpenters klassiske gyser af samme titel fra 1982.

Kate Lloyd er palæontolog og slutter sig til et hold af norske forskere, der har fundet et rumskib begravet i isen på Antarktis.

I rumskibet finder Kate en organisme, der i første omgang ikke ser ud til at have overlevet styrtet for flere æoner af år siden.

Men nu vågner rumvæsnet op – og det har den særlige evne, at det kan ændre form og udseende efter et hvilketsomhelst levende væsen!

'The Thing' er med bl.a. Mary Elizabeth Winstead (Scott Pilgrim mod verden) og danskerne Ulrich Thomsen (Hævnen) og Carsten Bjørnlund (ID:A).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (26 votes)
3.5
0

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sune

Men er ikke helt på højde med klassikeren den er baseret på..

Monstret er meget godt lavet og er lidt det der fanger ved filmen.. Ikke dårligt for en remake!

S. Rico

Har man små - eller ingen forventninger - så er der altid basis for en god oplevelse. Jeg havde forventet en dårlig remake af Kurt Russel versionen. Men denne 2011 har en selvstændig historie, selv om man jo godt ved nogenlunde hvad der vil ske, og hvem der overlever.

Der er lavet mange, rigtig mange, film, som centrerer sig om en isoleret gruppe mennesker, hvor én af dem er en morder udefra. The Thing er endnu en. Og væsenet låner både elementer fra Body Snatcher og Alien. Alligevel kunne jeg ikke få øjnene væk fra skærmen. Måske fordi væsenet i The Thing har nogle utrolige fascinerende egenskaber.

AufVideoSehen

Jævnt underholdende men meget rutinepræget film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang, selvom det er ret utroligt at så mange gode mennesker og kloge hoveder opfører sig så tåbeligt og foretager så mange dumme valg. Ulrik Thomsens figur skulle aldrig have været så begejstret som før dette ukendte møde med Det Grusomme Udefra, men det kan man hverken rigtigt se eller mærke. Han leverer en typisk fremmedgjort præstation som en søvngænger på glatis. Monsterdesignet er heller ikke helt overbevisende eller uhyggeligt nok i filmen, der forsøger at være forgænger til John Carpenters VHS-klassiker med samme navn. En typisk men ok videofilm til en kold mørk vinteraften uanset om det er VOD eller TV.

Mike

Ja, filmen er vel okay, men den faldt ikke helt i min smag. Jeg tror jeg brugte halvdelen af filmen hvor jeg bare sad og undrede mig over hvorfor de tog alle de dumme valg de gjorde. Ja den er vel okay som sagt, men jeg vil ikke rigtigt sige man kan kalde dens genre for gyser.

Peteruser/357909

Har lige set filmen på DVD, og jeg syntes faktisk den var ret gennemført af en prequel/remake at være. Jeg havde sammen med omtrent 10 venner og bekendte planlagt at se den i biografen når den kom, men da den af uransaglige årsager røg af plakaten (hvilket var til grin, når man tænker på noget af det crap der ellers kommer i biografen nu om stunder), måtte vi nøjes med at leje den på DVD istedet, langt senere end vi havde håbet på.

Fakta = 10 x biobilletter = ca 1000 kroners indtjening.
Fakta = 1 x DVD-leje = ca. 30 kroners indtjening.
Fakta = ca. 970 kroners tabt fortjeneste.

Dette beløb kan formentlig ganges med mindst 10.000, da der var utroligt mange skuffede fans i Danmark der gerne ville have set filmen i biografen.

Godt gået, Universal Danmark. Håber der er nogle executives der bliver fyret for den kæmpe-bommert.

tim

The Thing jeg har glædet mig til den film.. vi vil se den

Hashimuser/105672

Synes det er laterligt at de har pillet the thing af biolisten. Er der nogen der ved hvorfor?

Torben

muligt at du synes det er latterligt.
Men jeg er sikker på, at der ligger en fornuftig økonomisk kalkule bag beslutningen.
Filmen har ganske enkelt ikke potentiale til at kunne tjene omkostningerne ved at premiereføre den i biograferne hjem.

Markuser/565992

Måske en biograf som Imperial kunne sætte begge film på det store lærred som en éngangs dobbeltforestilling - evt som forpremiere. Så kunne vi fans endelig få set originalen fra '82 på det store lærred. Der findes en digital udgave af filmen derude et sted..

Willyuser/906889

Den er jeg med på, jeg tror dog desværre at begge film er for små til den slags, det siger vist også alt at den danske premiere er næsten 2 måneder efter den amerikanske......

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.