Cookie- og Privatlivspolitik

The A-Team

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
10.06.2010
| |
1 time 54 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The A-Team
|
Actionfilmen 'The A-Team' bygger på tv-serien fra '80erne af samme navn.

John "Hannibal" Smith (Liam Neeson) er tilbage på en farlig mission. Med sig har han sit farverige hold af tidligere specialstyrker, der har været fængslet for en forbrydelse, de ikke har begået.

Bradley Cooper (The Hangover) spiller Templeton "Faceman" Peck, Sharlto Copley "Howling Mad" Murdock. På rollelisten findes også Jessica Biel, Patrick Wilson samt ultimate fighteren Quinton "Rampage" Jackson i Mr. T's gamle rolle, Bosco "B.A." Baracus.

Alle i 'The A-Team' må de tage hver deres unikke talenter – og særheder – i brug i kampen for at få renset deres navne og blakkede ry og samtidig finde den sande skurk.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (493 votes)
5
3

Instruktør

Relaterede nyheder

'The A-Team' (1983)
12 år siden

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'The A-Team' bliver ikke ligefrem ødelagt af den kaotiske klipning, men den bliver i længden udmattende som en slags hyperaktiv slægtning til både Bourne-filmene og 'Mission: Impossible'. ... [Filmen] gør sig så kolossal umage for ikke at kede os, at det halve kunne være nok." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "... en idiotisk amerikansk actionfilm. ... filmen [har] også en vis underholdningsværdi. Hele konceptet ér nemlig ren kitsch. Dialogen skal være overfladisk og tegneserieagtig. Og så er special-effekterne og actionscenerne så ubegribeligt fede, at man griber sig selv i at nyde idiotien." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... en masse bulder og brag - desværre ikke engang særligt opfindsomt lavet. Ualmindelig trættende for andre end de testosteron-plagede ungersvende, som er den oplagte målgruppe. Men de har med garanti også set det hele - og bedre - før." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Der er tale om ren overdådig action, en ligegyldig kærlighedshistorie og masser af smarte skurke. Det hele er nogenlunde til at finde rundt i, og selv hvis man misser handlingen, er det i og for sig komplet ligegyldigt. ... To timers ramasjang er dog lang tid, men er det, man vil have, er det, man får." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "... en humorbåret film, der er fremragende underholdning. Desværre dog med undtagelse af de actionscener, der er så animerede og foregår så hastigt, at man dårligt kan registrere, hvem der slår hvem." (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

stor ros til den casting ansvarlige, for at sammensætte dette sprængfarlige firkløver. Liam Neeson har en fest i en mere komisk rolle, end det han plejer. Bradley Cooper er også sjov og spiller også overbevisende. Sharlto Copley spiler også godt som den sindssyge Murdoch, den eneste jeg ikke var helt overbevist om var Quinton Jackson, han virkede for stiv og glat.

gode actionsekvenser og for det meste god humor, den skyder lidt ved siden af nogle gange humoren, men filmen er sjov hele vejen igennem.

CINEMANDRUP

Hannibal, B.A., Face og Murdock gør endelig deres entre i en film fremfor serien. Men er den så nødvendigvis bedre end serien?

Først og fremmest er skuespillerne castet ret godt og de giver deres roller det som forventes af karakteren. Det er tydeligt at se at de har moret sig med disse tegneserie agtige roller og oneliners omgivet af humor.

Action scenerne er der rigeligt at tage af i denne film og mere end rigeligt til at tilfredsstille den indre drengerøv. Ligegyldigt hvor hardcore en popcornsfilm dette er med stor henvendelse til det mandlige publikum er det alligevel forsøgt at kaste en ligegyldig kærligheds romance ind i filmen, som ikke fylder noget, men som de kvinder der er med deres fyre i biffen kan hygge sig lidt med.

Kærligheden i denne slags film er overflødig, for det er bulder og brag hele vejen igennem. Hurtige skift i kameraføringen og til tider så det ikke at til at se hvem der skyder mod hvem og hvem der slås mod hvem. Filmen er overdrevet i den grad, da dette skulle have været startskudet til en serie af A-team film, men alligevel er det underholdende hvis man tager filmen som den er: drengerøvsaction.

Det er godt at se at skuespillerne sætter deres præg på deres roller og er tro mod karakteren. Den Kloge (Hannibal), Musklerne (B.A.), playboyen (Face) og den vanvittige (Murdock). Som Team fungerer det og filmen giver hvad den lover: bulder, brag, humor, oneliners, forudsigelighed og skøre/kloge Egon Olsen planer.

Slip drengerøven løs og lad kæresten slippe for denne film, medmindre hun er til den slags kategori selvfølgelig.

Eneste store minus i min bog: B.A. Baracus i den nye film rammer ikke den Mr. T vi har været vandt til at se i serien. Selvfølgelig er der henvisninger til den, men samme karismatiske og seje muskelbundt med de mange guldkæder er savnet.

Men for at slutte med ord fra Mr. T: I pity the fool who don't watch this movie. 4 stjerner:
1 for Hannibal, 1 for B.A., 1 for Face og 1 for Murdock.

Frank

God film

AufVideoSehen

En helt forrygende opdatering af den gamle 80'er TV serie. The A Team består af en flok mere eller mindre gale fyre, der når de forener deres evner og kræfter i den ene mere sindsyge mission end den anden er en næsten ustoppelig enhed. Der er tilpas meget gang og sjov i gaden at man helt glemmer ord som fornuft og realisme. Dette er en popcornsfilm af højeste karat for gamle krigsveteraner og legesyge drengerøve m/k.

A+

Desværre er der ikke meget der tyder på vi nogensinde får en fortsættelse :-!

Wayne

kommer en 2'er? Masser af humor og fede påfund i denne actionkomedie. Liam Neeson har fundet sig rigtig godt hjemme i actiongenren.

Jeff

What fun I had watching this! It’s very different from the TV series, but I still got the same sense of enjoyment. Too bad there’s no A-Team 2 on the way…

Lilo Bergman Kock

Det først var og er vild god håber de ville laver en til

Trine

Nice, actionpacked og sjov. Jeg er nede med The A-Team.

Sanne

Kan man lide action film, og anser sig selv, som en drengerøv på området, så vil jeg ikke mene denne film skuffer. Hurtige action sekvencer mere eller mindre non stop. Og til tider så urealistisk at det er humor i høj kurs. Filmen er desuden tro mod "den gamle" A-team serie synes jeg. Som pige er jeg jo meget glad for Bradley Cooper. Og hans overkrop som toner frem i filmen op til flere gange. Også Liam Neeson gør det rigtig godt. Han beviste med Taken at han virkelig formår action film, og gør det godt igen. Dog synes jeg ikke om valget af Jessica Biel som filmens babe. Men nåhh ja.... jeg er jo selv kvinde, og nøjes så derfor med at koncentrere mig om mændende. ,

Muggauser/8186

Er du da helt gal, der var konstance gang i filmen. Det var helt sindssygt. Bang, brag, klang, brøl, det er godt nok en action-film, der vil noget. Even though var den mega plat og beregnlig, hvilket ikke gør den super god. Ud over det, var den urealistisk 100 % og var også ekstrem overdrevet. Det var ærgeligt, for der var gode skuespillere med

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.