Cookie- og Privatlivspolitik

The Salt of the Earth

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
21.05.2015
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Salt of the Earth
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning
|

Dokumentarfilmen 'The Salt of the Earth' handler om fotografen Sebastião Salgado. I løbet af de sidste 40 år har Salgado rejst i fodsporene på en menneskehed i konstant forandring. Han har været vidne til de store begivenheder i vores nyere historie; internationale konflikter og masseflugt.

Fotografen er nu i gang med opdagelsen af uberørte områder. Et kæmpe fotografisk projekt, som er en hyldest til planetens skønhed fra isbjørnenes hjem på Nordpolen til de frodige, sydafrikanske jungler.

'The Salt of the Earth' blev Oscar-nomineret i kategorien Bedste dokumentarfilm og har desuden vundet internationale priser - bla. to priser på sidste års Cannes Film Festival. Filmen er lavet i samarbejde med Salgados søn, Juliano Ribeiro Salgado, og er instruktøren Wim Wenders’ første film efter den ligeledes Oscar-nominerede Pina.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (35 votes)
5.1
5.7

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Wim Wenders' bjergtagende dokumentarfilm 'The Salt of the Earth' er et nærmest åndeløst smukt portræt af en mand, der ikke bare foreviger men indfanger verden med sit kamera." (Louise Kidde Sauntved)

 • Filmland P1

  "[...] et sjældent åbent og nysgerrigt blik på os selv, vi mennesker, vi skidesprællere og sjovere og smukke særlinge, der altid er i gang med at flytte rundt på et eller andet." (Per Juul Carlsen)

 • Politiken

  "'The Salt of the Earth' er ikke bare en film om Salgado. Det er også et etisk, eksistentielt og politisk værk, der bærer aftryk af Wenders' verdensblik." (Dorte Hygum Sørensen)

 • Weekendavisen

  "'The Salt of the Earth' er betagende trist og forstemmende smuk. En stor film om en unik billedskaber." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Marekuser/954134

En film der bestemt er værd at se for alle fotografi- og filosofiinteresserede personer. Du kommer bag en person med en spændende historie, og et fantastisk syn på verden. Man skal dog indstille sig på at den varer lidt længe.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.