Cookie- og Privatlivspolitik

The Ruins

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
| |
The Ruins
|

'The Ruins' er ikke planlagt til premiere i Nordisk Film Biografer...

'The Ruins' handler om fire amerikanere Jeff, Eric, Stacy og Amy der er på ferie i Cancun ved Yucatan halvøen i Mexico, hvor de møder den tyske turist Mathias.

Hans bror Heinrich er forsvundet under udgravningen af gamle Maya-ruiner og Mathias overtaler sine nye venner til at hjælpe med at finde broderen.

Et håndtegnet kort, som broderen har efterladt, fører dem efter en udmattende rejse til en Maya-landsby, hvor de ikke ligefrem bliver venligt modtaget.

Men det er kun begyndelsen, for junglen skjuler på en frygtelig hemmelighed.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (3 votes)
4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Cathrine

Jeg vil nok sige at jeg havde forventet noget helt andet end hvad traileren viste mig. Men det er faktisk ikke så negativt som det nok lyder. Jeg tænkte i starten at det nok bare var en eller anden klam mand som gik rundt og slog folk ihjel med sværd eller hvad ved jeg, men sådan er den slet ikke. De første 20 minutter af filmen syntes jeg måske var lidt langtrukken. Der skete ikke så meget spændende, de unge mennesker festede og snakkede lidt. Men derefter begyndte der virkelig at ske noget.
Effekterne i filmen syntes jeg var rigtig gode. Det fik virkelig filmen til at se meget mere realistisk ud, og jeg kan vidst godt lige sige uden at fortælle for meget at jeg begyndte næsten at blive helt bange for det ukrudt jeg har til at stå ude i haven. Men jeg var ret vild med at den er anderledes og den er ikke ligesom noget andet jeg før har set.
Skuespillerne gør det for så vidt ganske udmærket, og selvom det ikke er de allermest kendte ansigter, så virker de alle ganske oplagte og overbevisende. Men efterhånden kan man ikke forvente ret meget af den her tennage-horror genre. For det handler altid om at de 2 lækreste (oftest en dreng og en pige) overlever det hele. Så alt i alt er det en okay film man kan sidde og slappe forholdsvist af til en fredag aften. Men nu er jeg heller ikke så nem at skræmme igen når det kommer til Horror, så den er nok ikke lige tilegnet til mig. Men den er altså okay!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.