Cookie- og Privatlivspolitik

The Rescue

25.11.2021
| |
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Rescue
|
The Rescue

Dokumentarfilmen 'The Rescue' er historien om redningsaktionen i 2018, hvor tolv drenge og deres træner blev fanget dybt inde i en oversvømmet grotte i det nordlige Thailand.

Historien fortælles bl.a. med et væld af tidligere aldrig før offentliggjort materiale samt eksklusive interviews, hvor man således får et indblik i den dristige mission, det var at redde drengene og træneren i sikkerhed.

Publikum kommer således med ind på livet af bl.a. de vovemodige huledykkere, der tog turen ned i grottens dyb samt andre af aktionens modige redningsfolk.

'The Rescue' er samtidig også historien om en begivenhed, der gik verden rundt samt hvilken menneskelighed og varme, der strømmede både de fangede og redningsarbejderne i møde.

Filmen er lavet af folkene bag klatre-dokumentaeren Free Solo, der vandt en Oscar for Bedste dokumentarfilm. En kategori, der tidligere har taget favntag med naturen på forskellig vis. Bl.a. med vinderfilm som The Cove, En ubekvem sandhed og Pingvinmarchen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
5
4

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Soundvenue

    "'The Rescue' følger arbejdet med at redde 13 mennesker ud fra en oversvømmet grotte og er lige så effektivt fortalt som en thriller, der får spændingen til at sætte sig i kroppen." (Johanne Høgfeldt)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.