Cookie- og Privatlivspolitik

The Muppets (2011)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
| |
The Muppets
|

'The Muppets' er en familiefilm om figurerne fra 'The Muppets Show'.

Filmen er proppet med Hollywood-stjerner i gæsteroller.

'The Muppets' fik ikke dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (13 votes)
4.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
The Other Account

Jeg har stor respekt til 'The Muppets', eftersom jeg voksede op med dukkerne. Og da jeg første gang fik at vide, at endnu en film var på vej. Tja, så vidste jeg at den måtte jeg bare se. Ærgerligt at den ikke fik dansk biografpremiere alligevel, men så er det godt at Blockbuster også er til stede - hvis en film løber direkte over på DVD/Blu-ray! Endnu engang får underholdning et dejligt Twist med kombinerede elementer og andet letfordøjeligt til følge, når dukkerne har udtænkt en ganske fiktiv plan, hvilket også gør at man bare ikke vil kunne kede sig undervejs. Og så syntes jeg også at Jason Segel og Amy Adams passer fortrinligt sammen med hinanden, Walter og alle de andre!
Desværre er dette bare ikke et så perfekt comeback, som man muligvis bør tro. For indholdsmæssigt, leverer filmen ikke varene på en så nytænkende måde, som den kunne! F.eks. så er grundhandlingen ikke så begejstrende, som den kunne have været. De komiske indslag er lånt, fra lånere, der også har lånt fra talrige andre lånere - hvilket jeg nævner, fordi det opdagede jeg. Og så er dialogerne en anelse forudsigelige. Hvilket kan fører til, at filmen alt i alt, kommer til at ligne en gentagelse af noget vi har set i alle de andre film, som desværre får handlingen til at virke mindre nytænkende, som derudover trækker langt ned i vurderingen, hvis man havde forventet og håbet på noget nyt. På den lyse side så fungere resten af indholdet på den originale fasong. For man kan jo ikke hade denne film, eller dets uforglemmelige persongalleri. Det må jeg tilstå. Derudover gør filmen faktisk det at man helt får lyst til at gense de andre film - også selv om frustrationen over et par af de ret ujævne forgængere stadig hænger ved.

'The Muppets' er ikke en film der lover at udspille sig på en nyere moral end den vi har genset et par gange, men lader du dig falde for gentagelserne, så vil du garanteret heller ikke blive decideret skuffet eller sur over dem der også finder sted her, men faktisk indse at det endnu engang lykkedes for de dejlige figurer at frembringe en ganske sød og hyggelig film. Får fire velfortjente stjerner herfra!

FilmFyr

Jeg vil gerne starte ud med at jeg aldrig rigtig har været en muppet fan.
Men jeg glædede mig dog til at den ville få premiere, som det senere viste sig at Disney droppede fordi de var bange for at den ikke ville blive en succes.

Men der sad jeg så, og så "The Muppets"... og wow.
Ikke mere end 3 minutter inde i filmen, følte jeg så meget.
Jeg vidste ikke om jeg skulle være glad eller græde, fordi jeg kunne se at folkene bag den, også selv havde eller har en kærlighed for Muppets, og faktisk havde lagt hjerte i deres arbejde. Det var så smukt at se på.
Selvom nogen måske vil kalde det en barnlig film, er der også noget nostalgisk over den. Noget der bringer en tilbage til de dage, hvor børne programmer havde noget på hjerte, og ikke programmer som dem der kører nu, hvor der skal ske noget hele tiden.

Selvom Muppets vil blive set på som en børnefilm, kan voksne nyde den mindst lige så meget som børn, fordi de sandsynligvis er vokset op til dem. Og det er herligt når de blander det. En rigtig familiefilm.

Man bliver rigtig trykket ind i stemningen, med de sange som The Muppets har at byde på. Fordi det er ikke alt sammen sukkersødt, men de har faktisk noget på hjerte.

Jeg kan egentlig ikke rigtig klage over noget i "The Muppets". Jeg ved at der er måske nogen der synes jeg overdriver, men det er sådan her jeg har det. The Muppets er/var årets film 2011, lige over Harry Potter.
Tak Jason Segel, du er fantastisk :)

6/6 - En triumf, du ikke må gå glip af!

freja

øv, jeg havde ellers glædet mig så meget til at den skulle komme, jeg er ret skuffet :^(

Wolverine

Filmens hovedperson Walter har været fan af the muppets hele sit liv og da han endelig kan besøge muppet studierne finder han ud af at det hele er ved at blive solgt til en oliemilionær der vil bore på grunden. Muppet Shows er en svunden tid og de mange muppets har alle fået nyt job i mellemtiden. straks går jagten ind på at samle hele gruppen igen så de kan få lavet et show/indsamling og købe studiet tilbage.
Filmen har masser af god traditionel humor og er et glimrende filmvalg for hele familien.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.