Cookie- og Privatlivspolitik

The Model

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en melankolsk grundstemning. Den indeholder scener med en ung, udsat pige der forsøger at navigere i et barsk miljø. Der er desuden voldsomme scener med slagsmål, voldtægt, og knivstikkeri, samt en række sexscener. Det vurderes at filmen vil kunne virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 11-15 år. Filmen får derfor 15-års grænse.

Se mere på medierådet.dk
11.02.2016
| |
1 time 48 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Model
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Særvisning
|

Filmen 'The Model' handler om den unge, danske fotomodel, Emma, der kæmper for det store gennembrud i den parisiske modeverden.

Rejsen til modeverdens centrum og det glamourøse liv som topmodel udvikler sig dog til et sandt drama, da Emma møder den attraktive og noget ældre modefotograf Shane. Emma bliver stormfuldt forelsket, og med Shane ved sin side begynder modebranchens døre at åbne sig for hende.

Men snart opdager den unge model, at kærligheden også har dystre facetter, og hendes drømme bliver udfordret af både Shane og en uventet, mørk side hos hende selv.

'The Model' er instrueret af danske Mads Matthiesen, der tidligere har stået bag kortfilmen 'Dennis' og spillefilmen 10 timer til paradis.

I titelrollen som Emma ses den virkelige model, Maria Palm, der debuterer overfor den britiske skuespiller, Ed Skrein (Deadpool).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (91 votes)
3.9
3.2

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "I stedet for at gå fuldt og helt ind i en film om modebranchen eller for eksempel lave en psykologisk gyser, lander det hele i en retningsløs blanding af socialrealistisk famlen med en knivspids uhygge." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Det er solidt håndværk - men måske havde lidt kvindelig input kunnet tilføre 'The Model' det ekstra lag som jeg synes den mangler." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Endnu en fin, lille film, der giver appetit på mere fra Matthiesens empatiske blik." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Modellen Maria Palm spiller Emma med stor overbevisning, men det er ikke nok til at gøre 'The Model' lige så fascinerende som sit emne." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... en kompetent og ikke overvældende interessant historie om en ung pige fra landet i den store, stygge storby." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Birgitte user/1341617

Vi savner at se filmen igen; da den bare sagde os så meget!
Går den stadig, og hvor og hvornår udkommer den på DVD ???
Venligst Henrik & Co.

Julie

.

Julianne

Hvorfor bliver den ikke spillet i Randers? Det er simpelthen for mærkeligt. Gad ellers virkelig godt at have set den..

Birgitte user/1341617

Venligst Henrik :-)

Birgitte user/1341617

Vi har nu været inde og se filmen og er meget begejstrede :-) Efter en stille begyndelse løfter filmen sig, og vi var engagerede lige til den meget spændende og totalt uventede slutning.
Kæmpe tak til Mads Matthiesen og til Maria Palm og resten af holdet for en stor oplevelse; der vil blive stående klart i erindringen!
I får seks flotte stjerner ud af seks mulige herfra!!
Mange venlige hilsner
Henrik & Co.

Maria

Filmen havde egentlig potentiale til at blive til noget godt, men den blev bare en kedelig omgang og ret sær mod slutningen. Jeg er nok heller ikke det rette segment i forhold til interesse for modelbranchen, men rent kunstnerisk fængede den ikke.

Birgitte user/1341617

Super gået af Mads Matthiesen at skildre en ung piges vej ind i voksenverdenen via modelbranchen. Både Maria Palm og Ed Skrein er kendt for flotte præstationer; og da vi selv er forældre til en pige i modelbranchen glæder vi os rigtig meget til at se filmen!
Venlige hilsner
Henrik.

VIVIuser/642309

Har lige set Nøgle Hus Spejl, den var virkelig god og skræmmende p.g.a. den fortalte noget nær sandheden om mennesker der bliver gamle og Deres børn der ved bedre.

Karin Elisabeth Fabricius

Set plakatforslag, der er mørke dystre, antyder overgreb på modellen.
Måske ærligt i forhold til historien!

Rudiuser/892007

Nøj, den ser ringe ud.
Og jeg var vild med instruktørens Ti timer til Paradis.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.