Cookie- og Privatlivspolitik

This Means War

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
23.02.2012
| |
1 time 38 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
| |

Filmen 'This Means War' handler om to toptrænede CIA-spioner, der opdager, at de dater den samme kvinde.

De to spioner beslutter sig for at lade hende tage det svære valg mellem de to, og begynder en intens kamp om at vinde hendes hjerte. En kamp hvor alle kneb gælder.

I filmen ses Tom Hardy (Inception) som romantisk helt overfor Chris Pine (Star Trek), mens den rutinerede Reese Witherspoon er centrum for rivaliseringen.

'This Means War' er instrueret af actioninstruktøren McG (Charlie’s Angels og Terminator Salvation).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (276 votes)
4.2
2.2

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Ekstra Bladet

  "Hvor er det trist, at Hollywood har behov for bøvede action-komedier som 'This Means War', hvor tre ellers begavede skuespillere udsættes for et ubegavet plot..." (Peter Albrechtsen)

 • Berlingske

  "... såre fjollet, temmelig urealistisk... Men nu er det altså bare for sjov - og sjovt er det. En herlig tømmermandsfilm med action, romantik og et plot du ikke behøver tænke for meget over..." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... en utilgivelig omgang rod. Historien er fyldt med sjuskede huller. Teknisk set virker filmen, som om den er klippet sammen af en blind slagter. Og det er kun den altid charmerende Reese, der redder projektet fra total undergang." (Henning Høeg)

 • Jyllands-Posten

  "... intet fungerer i den film, der er uforskammet uvedkommende." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "Der er unødvendigt meget overflødigt fjolleri... Filmens force er, at den godt selv ved, at den er overfladisk..." (Sophie Engberg Sonne)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Martin

Reese Witherspoon, Tom Hardy og Chris Pine i en romantisk actionkomedie. En sjov nutidig version af de gode gamle ”kampen om kvinden” dramaer, der i tidernes løb har fyldt mange Hollywood studier.

Jeg synes i høj grad, at denne kamp var meget underholdende fra start til slut, og var virkelig et godt bud på en fredagsfilm sendt på DR. Den har både dette store dilemma Lauren, (Reese Witherspoon) får foræret, men også den action enhver spionfilm skal have, og så selvfølgelig komikken, der flot binder det hele sammen.

Jeg mangler dog en mere realistisk måde personerne håndtere situation på, f.eks. CIA’s rolle i kampen - den er bare ikke troværdig nok. Men igen det er jo Hollywood, og jeg følte mig underholdt, hvilket også var instruktørens mål.

Jakob P.

Denne action komedie er der godt gang i, der sker en masse i et rimelig godt tempo, således at man ikke keder sig. Der er både noget til mændene og til kvinderne i denne her film, hvor Reese Witherspoon spiller midtpunktet i denne her kamp, hvor 2 hemmelige agenter forelsker sig i hende.

Alle kneb gælder når FDR (Chris Pine) og Tuck (Tom Hardy) falder for den samme kvinde, som de begge to dater, og som begge to er forelsket i. Kunsten består så i at holde sig på måtten, og lade Lauren (Reese Witherspoon) vælge hvem det er som hun gerne vil have, samtidig med at deres venskab skal bestå. De benytter sig begge to af alle tricks og kneb som de kan komme på, for at vinde Laurens hjerte og for at klare sig godt som top-agenter.

Jeg synes denne her action-komedie er god, rigtig god. Man keder sig ikke, tempoet er godt og der sker hele tiden et eller andet som holder en til ilden. Skuespillet er godt, action-sekvenserne er godt skruet sammen, og de mere stille stunder i filmen er ikke kedelige. Derfor synes jeg helt klart denne action-komedie fortjener de 3 stjerner som den hermed får af Anmelderen.

Kat

En film man kan se med kæresten uden at han keder sig. Har en god historie til kvinderne og masser af action og fede scener til mændene. Fuld af masser humor til begge parter. God fornøjelse

Jens

Bedste mande-komedie til dato! Fyldt med sjov og spas.

nanna

jeg elskede den film, den var rigtig sjov, romantisk og med lidt action, den var lidt bøvet men det skal der jo også være plads til.

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Bente

Sjældent har jeg grinet så meget. Super god kemi i mellem skuspillerne. God underholdning hele vejen i gennem filmen.

Stemmer på Tom Hardy som ny James Bond.

Mike

En god film, man godt lige kan sætte tid af til at se, men det er ikke et gennembrud, filmen havde et sjovt koncept og nogle gode scener og det er det som trækker den op, ellers var der ikke noget specielt ved filmen.

Wayne

Sjov ide, men en af dem man ser, griner et par gange, og hurtigt glemmer igen.

Tina

Jeg må sige at filmen var lige som jeg havde forestillet mig.

En chick-flick med drengerøvsmomenter. Jeg morede mig gevaldigt, og synes det var okay at bruge pengene på at se den i biografen.

Forventer man det store sus eller en intellektuel oplevelse, så vil man blive skuffet. Men forventer man en rom-com med en omgang action drysset over, så er den lige i øjet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.