/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

The Master - 70MM / U. undertekster

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 17 minutter (ekskl. reklamer og trailers)

Mesterinstruktøren Paul Thomas Anderson ('Magnolia', 'There Will Be Blood') spinder i 'The Master' en fascinerende fortælling om to særprægede mænd, spillet af Joaquin Phoenix og Phillip Seymour Hoffman, og deres forhold til hinanden i USA på randen af 50’erne – en tid for spirituelle bevægelser og nye religioner. Og vi viser på Paul Thomas Andersons opfordring eksklusivt den ufatteligt flotte film i 70mm-format for én aften i Imperial! Filmen er nomineret til hele tre Oscars ved årets uddeling (Bedste Mandlige Hovedrolle, Bedste Mandlige Birolle og Bedste Kvindelige Birolle)!
NB: Filmen vises uden undertekster!

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (15 votes)
4.8
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Tror det er sådan en man skal gense for at give seks stjerner. Joaquin Phoenix gav en sindssyg præstation, og man må heller ikke glemme Philip Seymour Hoffman (r.i.p.) som måske bliver overset lidt, på grund af Phoenix' spil. Smuk film. Helt fantastisk scenografi, jeg glæder mig som en besat til at gense denne film.

Anton

Jeg havde set frem til The Master med store forventninger. For jeg nærmest elskede There Will Be Blood. Og jeg syntes ideen med en film om en slags afslørende historie af Scientology lød godt. Måske var mine forventninger for høje. Ihvertfald blev jeg noget skuffet for det virkede ikke som filmen havde ret meget på hjerte. Filmen fumler rundt som dens karakterer og kommer ikke rigtigt nogle vegne. Det er højst sandsynligt et bevidst stiltræk i en ret flot film med et næsten fantastisk tidsbillede. Men at bruge et par timer på nå frem til den konklusion at vi muligvis alle føler os i vildrede og på en eller anden måde fortabte i vores evige søgen er nok lige at tage munden for fuld og for meget til min smag.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter