Cookie- og Privatlivspolitik

The Lone Ranger

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
03.07.2013
| |
2 timer 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Lone Ranger
|

'The Lone Ranger' handler om den idealistiske, retskafne og uerfarne Texas Ranger, John Reid, har netop anholdt den indianske åndekriger Tonto og er ved at transportere sin fange gennem prærien, da de overfaldes af en terroriserende bande lovløse.

Dagen derpå rider Reid og hans heroiske storebror samt dennes revolvermænd ud for at fange banden, men brødrene ryger i et baghold, og alle dør - undtagen Reid, der reddes af Tonto.

Indianeren bliver overbevist om, at den unge mand er en såkaldt Spirit Walker: én der har været på den anden side og derfor ikke kan slås ihjel. Reid beslutter sig for at udnytte sin genopståen fra de døde og blive den maskerede helt The Lone Ranger.

På sin hvide hest, Silver, og sammen med Tonto rider han nu for retfærdighed i det barske vilde vesten og for at hævne mordet på sin bror. ’The Lone Ranger’ er et amerikansk ikon på niveau med Zorro, Superman og Batman.

Helten debuterede i en radio-føljeton i 1933 og blev så stort et hit, at det medførte en hel serie bøger og efterfølgende en populær TV-serie (1949-1957) samt et par spillefilm.

Det er holdet bag Pirates of the Caribbean-filmene, der nu præsenterer den maskeklædte cowboy og hans hjælper for en helt ny generation 80 år efter deres oprindelse.

'The Lone Ranger' har Johnny Depp (Alice in Wonderland) og Armie Hammer (The Social Network) i rollerne som Tonto og John Reid.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (569 votes)
4.1
3.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  'Det starter godt, men i længden er The Lone Ranger mere udmattende end underholdende.' (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  'I skyen af uovervindelige hightech-superhelte, går Verbinski den modsatte vej og viser, at de gode gamle dage slet ikke er så ringe endda.' (Niels Lind Larsen)

 • Ekstra Bladet

  'Det mest irriterende er dog, at den meget lange spilletid går med at fortælle en historie, der på en gang er usædvanligt kringlet og samtidigt fuldstændig intetsigende, når sammenhængen endelig dæmrer for en.' (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  '[...] visuelt imponerende, men aldeles blottet for retning og sjæl.' (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  '[...] slet og ret for meget af det gode, når man får for lidt af det nødvendige.' (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  'På sin egen præmis er den slet ikke værst. To en halv time strækker dog stoffet for langt.' (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Cathrine

Jeg forstår slet ikke hvorfor jeg ikke har sat mig ned og set denne film noget før. Måske var det tanken om at den alligevel er 2½ time lang. Men det var faktisk lige til at overskue da der var spænding lige til sidste minut! Jeg havde godt set at der var nogle fremragende skuespillere med, men i de trailere jeg har set fra filmen, syntes jeg slet ikke at de har vist den fra dens bedste side. Der manglede alt det sjove i traileren, for der var altså flere gange hvor jeg ikke kunne lade hver med at grine af Tonto’s udtalelser.
Men vi støder også på 3 af mine ynglings skuespillere, nemlig Johnny Depp som er med i så mange film, i alle former og figurer og han spiller dem allesammen virkelig godt. Så er der William Fichtner som jeg elskede da han var med i serien Prison Break. Han var og er bare en genial skuespiller. Sidst men ikke mindst er der den specielle og mystiske Helena Bonham Carter som vi alle kender fra hendes tid i Harry potter filmene. Jeg syntes altid hun har en tilgang til at spille de lidt mere dystre kvinder, og denne film er ikke en undtagelse. Men hun er dog mere jordnær og “sød”. Sammen spiller de nogle fantastiske personligheder som helt klart passer til dem. Jeg må være ærlig og indrømme at jeg nok ikke havde set filmen hvis de 3 ikke var med, for de gør den virkelig til en af de bedste med deres historie.
Sidst men ikke mindst var der slet ikke lagt skjul på de mange fede detaljer i filmen. De har skabt det vilde vesten som det så ud dengang i tidernes morgen. Jeg elsker effekterne med togene, og der er bestemt ikke skruet for meget op på effekter, det passer helt naturligt ind.

Anya

Johnny Depp er suveræn. Elsker hans film

Lars Michael

En meget underholde film hvor man tænker gad vide hvad der sker i næste scene , godt spillet af den store Johnny Depp han viser at han er den store stjerne

Wayne

Men glimtet i øjet mangler, Johnny Depp er ikke sjov som indianer. Og filmen ender med at være ca. ½ time for lang, for der er ikke handling til mere.

The Lone Ranger får næppe en efterfølger...

The Moviemaster

Klart den har sine fejl.
Ja, Johnny Depp spiller endnu en skæv karakter.
Ja, den drukner i en CGI tsunami.
Ja, historien er ikke noget nær original.
Ja, endnu engang er den store stykke plan at overtage jernbane imperiet for at kontrollere Amerikas fremtid.

Men er den undeholdnede som bare fanden?
JA!
Det er tydeligt at instruktøreren og de 3 nøgle skuespillere har haft det herligt under optagelserne.
Hammer spiller rollen dejlig selvironisk, men stadig seriøst når det gælder.
Fitchner spiller nok en af de væmmeligste skurke i Disney's Live-action films historie.

og Depp... gud hvor jeg dog savner at se ham spille en mere stille rolle, men han levere stadig en underholdne præsentation, som en indianer som er endnu mere sindsforvirret en Jack Sparrow.
Dens action er dejlig over the top, det samme er den skuespil de rigtige steder og humoren sidder i skabet.
Den skal også ha ros for dens visuelle stil, som nok er noget af det mere fascinerende med filmen. Desværre ødelægger CGI'en det nogen gange, men der er mange gange hvor jeg sad og tænkte
"Fuck hvor ser det godt ud"

Men... men... men... men... Men!
Nøj hvor var hele side historien i 1933 dog irriterende , det trak fremdriften af filmen ned og blev endnu mere irriterende af den dreng der lige sku ha haft nogle år på skuespiller skolen først. Samt en tydelig Johnny Depp CGI figur.
og ALLE de penge var sku i overkanten.
Den ku sagtens være lavet for mindre.

Jonas

Lone Ranger er en god film med godt gammel dags action ligesom Sherlock Holmes a game of shadows. Det jeg synes der var irriterende ved den, det var at vi ser den lille dreng (klædt ud som Lone Ranger) som snakker med Tonto under vejs når vi ser hvordan det foregik. Humoren fejler intet med Johnny Depp and Armie Hammer, Jeg vil ikke kalde denne her film for en fiasko, kun god fordi dens action sekvenser og selve handlingen underholder hele vejen igennem.
2 timer er ikke lang tid for en som denne når den underholder så godt som den gør.

Martine

Som så mange andre pointerer, så er denne film jo en Pirates i forklædning. Vi ser Johnny Depp som klovnen, vi har en helt som spilles af Armie Hammer og resten er bad guys. Plottet er simpelthen alt for typisk en gentagelse. OG længden på filmen er værre. For to mænd der prøver at redde det halve af en ørken, er 2½ time ALT for lang tid. Hvis den havde varet 1½-2 timer MAX, ville den måske lige have gået an. Men jeg mister interessen og motivationen fordi jeg til sidst kigger på uret og tænker - det er løgn - der er en time endnu!
De gode ting ved denne film er dog den visuelle repræsentation og de to hovedrolleindehavere. De er ikke smarte eller helte agtige på den sleske måde og Armie Hammer er håbløs.. Håbløs, men sympatisk. Deres små ping-pong samtaler trækker på mit smilebånd og derfor kunne jeg med nød og næppe nå til slutningen, som ikke kom som den store overraskelse.

Annette Junkeruser/61389

Fantastisk underholdende western. Jeg var underholdt fra start til slut. Sort humor. Love it.

Kasper Henriksen

Jeg giver The Lone Ranger 5 stjerner fordi jeg følte op til flere gange at jeg virkelig kunne leve mig ind i det miljø som de levet i den gang i det vilde vesten.
Jeg syntes at begge de to hovede skuespiller gør det til UG!

Jeg kan dog ikke give den den sidste 6 stjerne da jeg syntes at filmen bare sluttede så drama agtig som mange andre film gør, jeg havde ventet lidt mere af den.

Jeg vil gerne købe den når den kommer ud på DVD

Bettina

kan godt anbefales :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.