Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

The Lehman Trilogy (engelske undertekster)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
3 timer 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Lehman Trilogy
|
Billetter

“The Lehman Trilogy” af Stefano Massini, bearbejdet af Ben Power og instrueret af Sam Mendes er historien om en familie og et firma, som ændrede verden, fortalt i tre dele henover en enkelt aften. Oscar-vinder Sam Mendes (Skyfall, The Ferryman) instruerer Simon Russell Beale, Adam Godley og Ben Miles i rollerne som Lehman-brødrene, deres sønner og sønnesønner.

På en kold septembermorgen i 1844 står en ung mand fra Bayern i New Yorks havn. Han drømmer om et nyt liv i den nye verden. Hans brødre slutter sig til ham, og et amerikansk eventyr tager sin begyndelse. 163 år senere går det firma, de skabte – Lehman Brothers – på spektakulær vis konkurs og udløser verdenshistoriens største finanskrise.

Dette kritikerroste teaterstykke vender tilbage til England efter først et komplet udsolgt forløb på National Theatre, dernæst to lige så succesrige spilleperioder i Londons West End og Off-Broadway. Forestillingen er blevet nomineret til hele fem Olivier Awards, blandt andet for Bedste Nye Stykke, Bedste Instruktør (Sam Mendes), en kombineret Bedste Skuespiller-nominering til Adam Godley, Ben Miles og Simon Russell Beale og Bedste Scenografi. Es Devlin, som er nomineret i sidste kategori, har skabt en fuldstændig forrygende scenografi, hvilket ikke kan komme bag på dem, som så hendes fantastiske arbejde på Benedict Cumberbatchs Hamlet.

“The Lehman Trilogy” er optaget live fra Londons West End og vises som del af National Theatre Lives 10 års-jubilæumssæson.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Ingen stemmer endnu
0
0

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter