Cookie- og Privatlivspolitik

The Lake House

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
| |
The Lake House
|

Dansk premiere ikke planlagt...

Sandra Bullock og Keanu Reeves bliver her genforenet på det store lærred for første gang siden 'Speed' i dette drama, hvor en romantisk brevveksling synes at transcendere tid og sted. Baseret på den Pulitzer Pris-vindende roman af David Auburn.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (16 votes)
4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Denne film er meget unik. Alene det at se Sandra Bullock i en romantisk film, som IKKE er en romantisk komedie, det er vist næppe set før. The Lake House er nemlig et romantisk og sentimentalt drama med Sandra Bullock og Keanu Reeves i de altdominerende hovedroller som hhv. læge og arkitekt.

Filmen er seværdig pga. den fascinerende historie om to mennesker, der kommunikerer på tværs af tiden. Den slags er godt nok set før, men så har der typisk været så mange år mellem dem, at de aldrig ville kunne komme til at møde hinanden i virkligheden. I The Lake House er der kun 2 år mellem vores hovedpersoner, så de kan i princippet mødes i ”begge ender” af tidsgabet. Og hvad vil der så ske? Og vil det kunne ændre på fortiden?

Tidsparadokser er altid fascinerende, og det tager desværre lidt fokus væk fra kærlighedshistorien, som aldrig bliver særlig gribende. Ja ok, Sandra Bullocks og Keanu Reeves’ karakterer er sympatiske, og man ønsker dem det godt. Men kemien er ikke specielt funklende, og da der samtidig er et hul i det tidsmæssige plot (kan ikke røbes uden at spoile), så bliver den samlede oplevelse kun på gennemsnittet.

Nikolaj

Denne film er et bevis på at der måske begynder at mangle kreativitet i romantik-branchen. Det virker som om man har tænkt, at man ville lave noget anderledes, og det har resulteret i et plot hvor to mennesker forelsker sig i hinanden i to forskellige tidsperioder og deres eneste kontakt er igennem et postkasse, som er opstillet ved det romantiske "lake house".

Jeg synes det virker desperat at opfinde så vinklet et plot, og det bliver bare alt for pladder-romantisk til min smag.

Jakob P.

The Lake House får 4 stjerner af Anmelderen ****

Ja, endnu en romantisk komedie har jeg set i dag, The Lake House med Keanu Reeves og Sandra Bullock i hovedrollerne, og den skiller sig helt sikkert ud. Hvordan skiller den sig så ud? Det er selvfølgelig først og fremmest historien, som handler om 2 personer som på grund af en slags tidslomme, kan skrive breve til hinanden selv om de ikke befinder sig i samme årstal. En mindre detalje. Dernæst er det den unægtelige, naturlige kemi der er at finde mellem de hovedpersoner, for den er der helt sikkert, og den er tydelig. Men det er mest historien som gør, at den skiller sig ud, og gør denne film til noget ganske særligt.

Dr. Kate Forster (Sandra Bullock) finder langt om længe den ægte kærlighed, som er værd at holde fast i, problemet er bare hun er i år 2006, og han befinder sig i år 2004! Historien begynder da Kate flytter ud af sit hus ved søen, og efterlader en besked til den næste nye lejer, arkitekten Alex Wyler (Keanu Reeves). De begynder at skrive breve sammen, og finder langsomt ud af at de er skabt for hinanden, og de lader til at leve i to forskellige tidsregninger! Spørgsmålet er så nu, hvad der vil ske hvis de mødtes? Og spørgsmålet er også om de nogensinde vil mødes? Og hvad ville der ske, hvis de prøvede at mødes? The Lake House er simpelthen en magisk, hjertevarm kærlighedshistorie, som kan nydes af alle i alle tidsaldre. Det er ægte magi, på film.

Der er nogle romantiske komedier, som man kan lade sig rive med af, og The Lake House er absolut ingen undtagelse. Det er en ganske simpel fortælling om, at der er en til os alle derude, måske en som vi allerede har mødt eller kender til i forvejen. The Lake House er simpelthen en dejlig fortælling, om to mennesker som mødes under ret specielle omstændigheder, og selv det virker umuligt så får de hinanden alligevel. Filmen har en herlig, jordnær rytme og er sammensat på en rigtig god måde, og er noget for alle med en smule romantik inden for vesten. Den er måske lidt sukkersød, kan man godt sige, men hvad er der egentlig i vejen med det? Den er også en smule spændende, for man ved ikke helt præcis om de virkelig får hinanden til sidst, eller om den ender med en trist slutning. Jeg, personlig er glad at jeg nu ejer filmen, for den er bestemt værd at se igen, og igen.

Line FS

Utrolig spændende og får en til at tænke! Synes det er et fedt mønster, og virkelig interessant. Syrret på den gode måde. Og slutningen også bare woa. En film jeg stadig tænker over!

Wayne

da en brevveksling på tværs af tid pludselig opstår. Men kan kærligheden reddes - da de er lige ved at miste den? Romantisk drama som klart kan anbefales.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.