Cookie- og Privatlivspolitik

The Hunt

Tilladt for børn over 15 år
Filmen indeholder mange scener med voldsomme og blodige overfald, forfølgelser, slåskampe, skyderier, mishandlinger og eksplosioner. Da scenerne er meget voldsomme og ekstremt blodige, vurderes filmen til at kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 29 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Hunt
|
The Hunt plakat
Få en påmindelse 3 dage før premieren.

Filmen 'The Hunt' er en gyser-thriller skrevet af Damon Lindelof, der tidligere har stået bag 'Lost', 'The Leftovers', World War Z og Star Trek.

12 fremmede vågner op i en skovlysning. De ved ikke, hvorfor de er der, eller hvordan de er kommet derhen. Men de er ganske særligt udvalgt til - jagten.

En gruppe af verdenseliten er nemlig samlet på herregården Manor House, hvor de skal på menneskejagt. Deres plan ser dog ud til at blive forpurret, da jægerne bliver de jagede.

'The Hunt' instrueres af Craig Zobel, som tidligere har lavet science fiction-filmen Z for Zachariah, og produceres af Blumhouse Productions, der har stået bag populære gysere som Paranormal Activity-, The Purge- og Insidious-filmene.

'The Hunt' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (15 votes)
4.1
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Antaeus

Det er en film der går i gang med det samme og det fungerer fint. Det er ren action med flere overraskelser, ikke så mange dikkedarer og forklaringer, det sidste får man lidt efterhånden. Modsat S. Rico havde jeg ikke nogle problemer med hvem jeg skulle holde med. Og modsat Wayne synes jeg den havde sine ganske sjove øjeblikke. Filmen har også et fint klimaks og en for mig god afslutning. Den kan klart anbefales, hvis man er til en hurtig kort underholdende action film (1t og 26 min). .

Wayne

4/6 stjerner fra Casper Christensen/God Morgen Danmark - havde givet mig lidt forventninger til denne action (thriller?)

Det mest positive der er at sige er at der da er et par fine actionsekvenser, undervejs. Men ellers er det enormt lazy historieskrivning - ikke engang skuespillerne virker som om de tror på historien.

Havde det være krydret med reel humor som i f.eks Zoombieland - så ville det have hjulpet gevaldigt. Men den er ikke engang sporadisk sjov.

5 stjerner fortjener den - men det er ud af 10. Og det er mere end jeg gav Nolans Tenet :-)

S. Rico

Filmen starter i bedste Hunger Games stil med en flok mennesker, der slippes løs på en mark, og som skal forsøge at overleve med de våben, de kan finde undervejs - samtidig med at de bliver beskudt af nogle jægere. Blodet sprøjer, lemmer bliver afrevet, og kroppe eksploderer.

Så er vi ligesom i gang!

The Hunt er en ekstremt underholdede actionfilm. Den er samtidig ret kort, så hvis man bare gerne vil have action fra start til slut uden overflødig exposition, så er dette filmen, man skal se.

Baggrunden for løjerne bliver forklaret sporadisk et stykke inde i filmen. Idéen er at en gruppe rige arrogante demokrater i USA indfanger usympatiske racistiske repuplikanere. Herefter transporteres disse "rednecks" til et jagtområde, hvor de bliver slippet fri mhp. at de rige demokrater kan skyde dem ned for sjov.

What! Ja, man tror det er løgn. Det er ekstremt, men det er hele situationen i det splittede USA jo sådan set også. Filmen er dog som sådan ikke politisk. Det er først og fremmest en hæsblæsende actionfilm. Og så har den den særlige egenskab, at man ikke helt ved, hvem man skal holde med. På den ene side, så er det svært at have ondt af, at ondskabsfulde racister pløkkes ned. På den anden side, så er det jo ikke en ok måde at takle landets problemer på. Point of view skiftes ud undervejs, og man ved aldrig, hvem der er good or bad.

Men det er i hvert fald helt sikkert, at man kan forvente en fantastisk bitch-fight til sidst. To dødsensfarlige kvinder kæmper i bedste "The Bride vs. Vernita Green" stil i et køkken med alle de genstande, de kan finde. 4 store stjerner.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.