Cookie- og Privatlivspolitik

The Heat

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
22.08.2013
| |
1 time 57 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Heat
|

Action-komedien 'The Heat' forener Sandra Bullock med Melissa McCarthy i en ny "buddy-politi-komedie".

Ashburn er en dygtig, men også irriterende korrekt og ikke særligt vellidt FBI-agent. Imod sin vilje bliver hun forflyttet til Boston og sat sammen med sin diametrale modsætning - den grove, storbandende politibetjent Mullins, der tilmed har en meget kort lunte.

Den ene gør tingene helt efter bogen, og den anden gør tingene på sin egen måde. Men måske er det netop denne kombination tilføjet en håndfuld utraditionelle metoder, der er nødvendig, hvis det umage makkerpar skal have ram på en magtfuldt og nådesløs narkobaron. 

Sandra Bullock har holdt forholdsvis lav profil, siden hun vandt en Oscar for sin hovedrolle i football-dramaet The Blind Side (2009), men nu er hun stærkt tilbage i en komisk rolle som den regelrette FBIagent, der må tækkes med Melissa McCarthys brovtende politibetjent.

Instruktøren hedder Paul Feig, og han gav tøsekomedien et skud grovkornet humor i Brudepiger (2011), hvor Melissa McCarthy blev Oscar-nomineret for sin birollepræstation.

Med 'The Heat' fornyer han den klassiske buddy-cop-komedie, som man kender fra 1980erne med '48 Hrs.' (1982) og Dødbringende våben (1987), men som normalt fokuserer på et makkerskab mellem to mænd.

 

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (310 votes)
4.2
3.4

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "I 'The Heat' fungerer det hele. Den ydre komik, altså situationenerne, er sjove, og samtidig er den indre komik, replikkerne, ualmindeligt veloplagte og delvist improviserede." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "McCarthy, der brød igennem i instruktør Paul Feigs forrige film 'Brudepiger', har en skarphed og timing i sin komik. Bullock reflekterer elegant hver en fornærmelse, som var hun skabt af teflon. Og som makkerpar har de to en sjælden kemi, der løfter bagatellen op." (Niels Lind Larsen)

 • Ekstra Bladet

  "McCarthy var allerede vanvittight irriterende i den virkelig ringe 'Identity Thief', og Bullock tager desværre den anonyme og stive del af sin figur lidt for pålydende. (...) Gør dig selv en stor tjeneste og spring pinagtighederne over." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "det er befriende, at der ikke fyldes op med "feminine" undskyldende fnis for at bløde op for karakterernes konfrontationer. [...] Alligevel er 'The Heat' mere en film, der vil komme til at indgå i et katalog over guilty pleasures, for der er for mange platheder og ufokuseret plot til for alvor at blive regnet som kvalitetskomedie." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Plottet er tyndt, der er unødvendig meget vold, og enkelte jokes trækkes ud i det groteske, men alene samspillet mellem Bullock og McCarthy er billetprisen værd." (Sophie Engberg Sonne)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Melissa McCarthy bærer Bullock (som normalvis er en bedre skuespiller), end McCarthy. Sandra Bullock er dygtig, men det var dårlig castet. Filmen fik mig heller ikke rigtig til at grine. Hvis jeg havde vidst, at denne film var så ringe, havde jeg sprunget over. Ikk lav' en toer'.

Julie

Både Sandra Bullock og Melissa McCarthy spiller deres roller godt, men Bullock tager sin rolle, at være stiv og akavet, lidt for meget til hånde, og McCarthy kan desværre ikke helt rive Bullock ud af den godt nok.
Når det så er sagt, findes der stadig sjove stunder i filmen (især McCarthys familie) og det trækker helt klart filmen op igen.

Wayne

Pigerne er ved at få deres egen niche, indenfor humor - og den bliver båret frem af Melissa McCarthy. Stærke kvinder, som buldozer mænd ned, og sparker dem hvor det gør mest ondt.
Det er en sjovt til en vis grænse, og så bliver det anstrengende til sidst.
Hyggeligt - men spring for guds skyld en fortsættelse over.

Nicoline

The Heat er en hammer sjov komedie med fantastiske Sandra Bullock og den sjove Melissa McCarthy. De to skønne damer har rigtig god kemi, de har et fantastisk samspil og de supplerer hinanden rigtig godt. Samtidig med at deres roller Ashburn og Mullins stort set er hinandens modsætninger, faktisk både udseendesmæssigt og personlighedsmæssigt, så er de alligevel ens på mange områder hvilket gør deres "fjendskab"/venskab ret unikt og bidrager med noget helt specielt og vigtigt til filmen, som udover dette er fyldt med humor og spænding. Den får 5 flotte stjerner af mig !

Tanja BN

Grin i godt 2 timer, glad går man fra biografen...
Fed, sjov historie!
Skal ses igen!

Jan

Melissa McCarthy & Sandra Bullock spiller helt fantastisk godt. Man griner bare i næsten 2 timer!

Frank

Dårlig

FilmReview.dk

Melissa McCarthy's virksomme talent for komik genererer en håndfuld gode grin. Desværre er det også det eneste gode der er at sige om denne komedie. Den tåbelige historie forsøges båret af anstrengte jokes, overfladiske karakterer og håbløse mængder af komiske forbiere der blot er pinlige.

Læs flere anmeldelser på: www.filmreview.dk

Lisa

Denne film er en perfekt kombination af grin og aktion. Jeg var vild med Agent Catwalk, og denne var på flere punkter helt i tråd med de film.

NicoDemus

Jeg vil starte med at sige at The Heat er en rigtig god film, og mener at hvis man ikke har set den endnu, så se det nu!
Ikke fordi det er en must see, jeg må indrømme at det ikke den bedste, men hvis du elsker at grine ligesom jeg gør, så skal du ikke misse denne film. Du får med sikkerhed grint!

Filmens historie er allerede ret god, den er troværdig, hvilket gør filmen bedre. Man for så set det fra den komiske side og kunne ikke havde valgt nogle bedre skuespillere selv.
Elsker allerede Sandra Bullock (The Blind Side, The proposal, Miss Congeniality), hun er en skuespiller der har bevist at hun kan spiller meget forskellige roller og vi elsker hende hver gang. Så er der Melissa McCarthy (Bridesmaids, Identity thief), hun er lidt nyere og hun er først kommet meget frem på det sidst, mest i komedier og der spiller hun rigtig godt, man griner hver gang. Jeg glæder mig til at se mere fra hende.
Der er også Marlon Wayans, han har ikke den største rolle, men man lægger stadig mærke til ham og hvem kan glemme ham og hans bror i White Chicks :D

Nu må vi bare vente på at The Heat 2, som jeg ved de allerede er i gang med at arbejde på ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.