Cookie- og Privatlivspolitik

The Forever Purge

|
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Forever Purge
|

Filmen 'The Forever Purge' (The Purge 5 ) er den femte film i gyserserien, der vedrører en årlig begivenhed, hvor al kriminalitet, inklusiv mord, er tilladt i 12 timer.

I 2048 er den årlige udrensning kørt helt af sporet, og i stedet for en enkelt dag, har volden ingen ende og begræsninger. USA er blevet det vilde vesten.

Ægteparret Adela og Juan vil flygte til Mexico, og undervejs må de slå sig sammen med en kvægfamilie for at overleve.

'The Forever Purge' følger efter The Purge, som introducerede "Udrensningen", som herefter et vokset i omfang og scope film efter film til bl.a. The Purge: Election Year og forhistorien i The First Purge samt en tv-serie på to sæsoner.

Historien er igen skrevet af James DeMonaco, som har været forfatter på alle de foregående film, og ligeledes instruerede de tre første. Franchisen produceret af Blumhouse Productions, der tidligere har stået bag bl.a. Paranormal Activity og Sinister.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2 votes)
4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
William

Nogen af skuespillene er for useriøse, jeg mindes at se da de to kvinder skulle trækkes op af bjerget at blondinen smilede glad som om der var noget at smile af. Fin film kunne gøres bedre på nogen punkter

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.