Cookie- og Privatlivspolitik

The Expendables 2

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
30.08.2012
| |
1 time 55 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Expendables 2
|

I 'The Expendables 2' er Sylvester Stallone tilbage i rollen som Barney Ross, en lejesoldat af den gamle skole.

Sammen med sit hold af hårdkogte helte, Lee Jul, Yin Yang, Gunnar Jensen, Toll Road og Hale Caesar og de nyeste medlemmer Billy the Kid og Maggie, bliver han sat på en tilsyneladende let opgave af Mr. Church.

Det ligner lette penge, men noget går helt galt, og en af ​​deres egne bliver ondskabsfuldt myrdet under en mission. Mens de søger hævn over de brutale fjender, støder de på en overraskende trussel.

Fem tons plutonium er faldet i de forkertes hænder og truer nu med at ændre magtbalancen i verden radikalt.

'The Expendables 2' er efterfølgeren til Sylvester Stallones actionfilm fra 2010. Dengang lignede det den ultimative samling af 80ernes actionstjerner, men det er faktisk lykkedes at få endnu flere med i 2eren.

Derfor kan vi glæde os til at se Jean-Claude Van Damme (Timecop) og Chuck Norris (Missing in Action) på rollelisten, ligesom der loves endnu flere minutter på lærredet til Arnold Schwarzenegger og Bruce Willis.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (706 votes)
4.6
2.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... forsøger at camouflere en tynd og temmelig urealistisk historie med nonstop-lemlæstelse, bulder og brag krydret med kække one-liners, der langtfra altid rammer plet. Det er ganske enkelt dovent filmhåndværk!" (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... fra start til slut fungerer 'The Expendables 2' 100 procent efter hensigten. Det er ikke farligt originalt. Men man skal være et slemt skarn for ikke at blive underholdt af Stallones manuskript og Simon Wests superstramme instruktion." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Enkelte one-liners sidder lige i skabet, men i længden bliver det anstrengende ligesom de mange referencer til genren, der fungerede bedre i etteren." (Søren Jacobsen Damm)

 • Jyllands-Posten

  "Alle leverer præcist det, de skal, og forbavsende nok opleves den komiske splatteractionfilm som et helt hæderligt hurlumhej." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... her er unægteligt fyrværkeri for alle pengene, så selv om det papirtynde plot er noget af en fuser, kan man vel ikke fortænke holdet af aldrende recidivister i at pønse på at vende tilbage?" (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Det bliver om muligt endnu mere kugleskørt når den udvidede kranium-bande igen lader pistolerne, for at indfri gælden til den ikke videre tiltalende Church, og sendes til en håbløs udørk for at hente en mystisk pakke, da missionen går dødelig galt og jagten efter hævn begynder. Det hele sejler i selvhøjtidelighed til 80'ernes actionbaskere, men heldigvis tilsat den nødvendige ironi. Og så er det bare fedt når McClane og The Terminator pløkker bad guys ned i en Smart Car!

sandra

Hah syntes den levede op til alle mine forventninger!
Nu er jeg ikke så glad for Jean Claude Van Damme men da Sylvester Stallone (min favorit) tævede ham, var jeg fandeme glad! Hold kæft en stjerne film, meget bedre end 1'eren :D glæder mig fandeme til 3'eren!

Jensuser/360982

Alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt for lidt action :/

Marianne

Mange af mine super helte var med:-)!!

Kimuser/264153

En prut i glemslens flod.
Amatør agtig
Kedeligt plot

Nadjauser/1048080

Jeg er typen som elsker actions film, og denne her er i hvert til fald hver at se!!!!

Kimuser/264153

En total fuser, handlingen er så kliche præget at Dronningens nytårstale er som et fest fyrværkeri ved siden af denne films forsøg på at være noget den ikke er. Ingen spændning, og skuespillerne ligner nogen der tilfældigvis lige kom forbi.
Hurtigt set, hurtigt glemt. Som en ung fyr sagde til mig - den var da godt nok kedelig.

mikkel knudsen

Sylvester Stallone laver endnu en super god action film af expendables. Det er godt at man ser lidt mere til Arnold Schwarzenegger og Bruce Willis, i filmen kommer de elles meget nogen sjove ting det er også fedt at de to kommer deres hold i filmen. Der var mange fede action scener og gode action effecter. Det bliver også godt når den nye the Expendables 3 kommer.

Kimuser/264153

En omgang gamle action helte samlet, kunne lyde sjovt og fedt, men er det ikke, mest pinligt.
Er historien spænnende - nej - set bedre før
Spiller de godt - nej - de glæder sig mere til at komme i banken
En man bør købe - hvis man er 14 år og hedder Brian fra ishøj
Er filmen hurtigt glemt - ja bestemt
Konklusion - Halv kedelig film

Nadeemuser/645637

Man skal ikke se denne film og forvente en dyb historie med karakter udvikling uden lige. Her taler vi om en lige på og hård action film med det største action helte gennem tiderne.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.