Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

The Cure Anniversary 1978-2018 Live in Hyde Park (eng. undertekst)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 17 minutter (ekskl. reklamer og trailers)

“Anniversary 1978-2018” var og er The Cure, som trækker en temmelig enestående tråd fra deres fortid til deres fremtid.

Kl. 20 søndag den 9. juli 1978 i The Rocket, en lille, tilrøget pub i Crawley, Sussex, opførte The Cure deres allerførste koncert. Der var omkring 65 publikummer, der tog del i løjerne.

Kl. 20 lørdag den 7. juli 2018 i Hyde Park, en stor grøn park i London, indtog The Cure scenen for at fejre 40 års live-optrædender sammen. Der var omkring 65,000 publikummer, der tog del i løjerne.

The Cure, anerkendt som et af verdens største livebands, går på scenen en perfekt juli-aften i Londons Hyde Park for at levere et repertoire bestående af sange, der hylder fire årtier af bandets musik.

Den opfølgende film, “Anniversary 1978-2018”, instrueret af gruppens samarbejdspartner gennem mange år, Tim Pope, fanger dem i storslået 4K-billedkvalitet. Lydmixet af Robert Smith og Paul Corkett supplerer og fuldender denne vidunderligt opslugende oplevelse.

Robert Smith og hans fænomenale bandmedlemmer, Simon Gallup, Jason Cooper, Roger O’Donnell og Reeves Gabrels, tager os på en magisk rejse gennem tiden med The Cures største hits fra Lovesong til Lullaby, fra Boys Don’t Cry til Burn og fra Fascination Street til Friday I’m in Love.

Den optræden, som Tim Pope filmede på denne perfekte sommeraften, blev til en af de mest mindeværdige koncerter i The Cures lange karriere: Gigantiske skærme dansede og glimtede og glitrede med billeder af stormfulde have, sitrende spindelvæv og knuste hjerter, og midt i al det svævede The Cure og skubbede og smækkede og smadrede deres vej igennem et 29 sange og 135 minutter langt spektakulært show - på en tryllebindende rejse gennem fire årtiers alternativ popmusik.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (3 votes)
5
0

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.