Cookie- og Privatlivspolitik

The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en gennemgående ildevarslende stemning og benytter mange gysereffekter. Den indeholder mange voldsomme og dramatiske scener med opgør, overfald og slåskampe og scener, hvor personerne overtages af eller uddriver djævle og dæmoner. Mange af scenerne indeholder mange chokeffekter og er meget blodige. Filmen vurderes derfor til at kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
03.06.2021
| |
1 time 52 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Conjuring: The Devil Made Me Do It
|

Filmen 'The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It' (Nattens dæmoner 3) er det tredje kapitel i gyserserien, der startede i 2013 med Nattens dæmoner.

Historien er baseret på en virkelig sag fra de paranormale efterforskere  Ed og Lorraine Warren.

Den sensationelle fortælling tager sit udgangspunkt i den første amerikanske retssag nogensinde, hvor den mordmistænkte bruger dæmonisk besættelse som sit forsvar.

Patrick Wilson og Vera Farmiga er tilbage som Warren-parret, som de begge har udtrykt ønske om at kunne spille i flere film i fremtiden.

Udover de tre Conjuring-film foregår AnnabelleAnnabelle: Skabelsen og The Nun i samme overnaturlige-univers. De seneste to film i serien er The Curse of La Llorona og Annabelle Comes Home. Det er instruktøren bag førstnævnte, som står bag kameraet på 'The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (62 votes)
4.3
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Soundvenue

    "'The Devil Made Me Do It' leverer både uhygge, chok og spænding, men dog ingen af delene med særlig bravur. Den underpræsterer i forhold til dens to forgængere, men overpræsterer i forhold til franchisens spin-offs." (Alexander Grevy)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lloyd

Mest forventede film, stor!

BERTILuser/82528

Min forhåbning er, at oplevelsen i Valby Kino bliver så god, at jeg kan anbefale biografen til mit netværk frem for Nordisk Film som i årevis har skruet op for priserne til det nuværende absurde grundbeløb på 110 kr.

Simon

Simpelthen dårlig stil, at boykotte filmen, så den kun vises i Valby. Hvad er meningen? Vi er mange der har ventet på filmen!

HeavenOfHorror.dk

THE CONJURING 3 er første The Conjuring-film, der ikke instrueret af James Wan. Det ses tydeligt, men underholdningsværdien er der stadig. Plus, der er skønne referencer til andre gyserklassikere.

Med en mere action-præget tilgang får vi også fuld valuta for pengene, når det gælder underholdning af den helt dystre skuffe. Der er faktisk nogle helt fantastiske scener, der bør tilfredsstille de fleste gyserfans. Både når vi taler referencer til andre gyserklassikere – fra den oplagte Eksorcisten til den mere obskure A Nightmare on Elm Street-reference.

Uagtet at The Conjuring 3 måske nok er den svageste i rækken, så er den på alle måder seværdig. Helt optimalt skal den da også ses i biografen. Det er derfor “bare” om at finde en biograf, der rent faktisk viser filmen, og så sætte fed streg under, at vi gyserfans meget gerne vil se mere til dette univers.

Kevinuser/846785

Det er da fuldstændig tåbeligt af Nordisk Film at boykotte filmen. Vi kan for helvede ikke engang se den på HBO Nordic. Den er på HBO Max(!!!), som ikke er tilgængelig i Danmark.

Tak for ingenting.

William

Hvordan kan den mest ventede gyserfilm i år kun blive vist i en biograf? Det må vel være en fejl.

The Joker

Det er fordi at alle Warner Bros. film også kan streames på HBO MAX, så derfor boycutter Nordisk Film mange af de film WB sender ud igennem HBO MAX. Så det er grunden til at de film, fra WB kun kan se i begrænset antal biografer landet over.

Men engang til efteråret bliver HBO Nordic lavet om til HBO MAX i Danmark, og er man abonnent hos HBO Nordic, så beholder man sin nuværende abonnent.

Lonnieuser/514663

Fandme dårlig stil, kino - mor er ikke skuffet - mor er VRED

Kimuser/312552

Det fordi de boykotter nogle film da de sur over streaming tjenester viser biograf film ved betaling

jessuser/370034

Kommer filmen virkelig kun i én biograf herhjemme???

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.