Cookie- og Privatlivspolitik

The Book of Vision

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en rolig grundstemning. Den indeholder dog flere urovækkende scener, hvor hovedpersonerne har uhyggelige drømme og hvor overnaturlige ting, som også involverer børn, sker. Da fortælletempoet er langsomt, og da universet har et eventyrligt præg, som ikke rummer mange muligheder for identifikation, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Book of Vision
|
The Book of Vision plakat

Filmen 'The Book of Vision' handler om den unge læge Eva, der studerer medicinsk historie og falder i den forbindelse over et manuskript af Johan Anmuth, en læge fra det 18. århundrede.

I sin ”Book of Vision” dykker Anmuth ned i sine patienters følelser og deres frygt og drømme. Eva fordyber sig i disse fortællinger og visioner og sætter spørgsmålstegn ved adskillelsen af fortiden, nutiden og fremtiden, mens hun står over for udfordringerne ved moderne medicin og dens begrænsninger i forhold til egen krop og helbred.

'The Book of Vision' er et psykologisk drama instrueret af Carlo S. Hintermann med BAFTA- og Emmy-nominerede Charles Dance (The Imitation Game) og prisbelønnede Lotte Verbeek (En flænge i himlen) på rollelisten.

Sverrir Gudnason, der spillede hovedrollen som Björn Borg i Janus Metzs Borg fra 2017 og som indtog rollen som Mikael Blomkvist i The Girl in the Spider's Web - Det der ikke slår os ihjel fra 2018 kan også opleves i en bærende rolle.

'The Book of Vision' afventer premieredato.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Ingen stemmer endnu
0
0

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.