Cookie- og Privatlivspolitik

The Big Wedding

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
13.06.2013
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Big Wedding
|

I komedien 'The Big Wedding' har Don og Ellie været skilt i mange år, men da deres adoptivsøn Alejandro skal giftes, genforenes det aldrende eks-par med store forviklinger til følge.

Alejandros biologiske og stærkt religiøse mor ankommer nemlig fra Columbia, og hun aner intet om Don og Ellies skilsmisse. Pludselig har resten af familien overtalt Don, der i mange år har levet sammen med kæresten Bebe, og Ellie, som er single, til at lade som om, de stadig er gift.

Samtidig dækker Alejandros succesfulde søster, Lyla, over en stor hemmelighed, mens deres 27-årige bror Jared snart er ved at være klar til at miste sin godt beskyttede mødom. Alt peger i retning af et katastrofalt bryllup ... og det hele bliver selvfølgelig i familien.

'The Big Wedding' er en stjernespækket romantisk komedie instrueret af Justin Zackham, der bl.a. har skrevet manuskriptet til 'The Bucket List' (2007). Som de forvirrede Don og Ellie ses Hollywoodveteranerne Robert De Niro og Diane Keaton, mens den ligeså etablerede Susan Sarandon spiller kæresten Bebe.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (52 votes)
3.5
2

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Alle spiller på deres fineste komediestrenge, men kan ikke stille særligt meget op mod et manuskript, der er kikset, kitschet og sovset ind i fjollet farce." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "I stedet for at være store og vilde er vittighederne anstrengte og små-racistiske. Enkelte opgør imellem De Niro og Sarandon fungerer. Men næsten alt andet kikser." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... en masse 'morsomme' optrin og alskens forvekslinger tilsat et par småsjofelheder, som man vist skal være bornert amerikaner for at tage anstød af." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... der skal mere end godt spillemæssigt håndværk til for at rulle dette rodede garnnøgle af knudrede idéer op på en pind og strikke en ordentlig komedie sammen." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... Zackman [mangler] noget fundamental komedierutine, og så er det unge hold slet og ret for vagt sat. De Niro og Keaton har filmens stjernestunder, og 'The Big Wedding' har sine momenter..." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Zackhams film ligner en blanding af 'High Society' og 'Rachel Getting Married'. Den blev ubønhørligt modtaget i USA. Det er ikke retfærdigt. Vist irriterer den katolske grundhistorie, som filmen ikke selv har hjertet i, men i undtagelsestilstanden før brylluppet, kan man sagtens se, hvad Zackham har villet." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Synd med så mange gode kræfter, at det så bare skal løbe ud i sandet. Et par fjollede situationer, og stygt sprogbrug gør ikke en god film.

Star

Ikke så god efter min mening

Katja

De har jo ikke engang gjort et forsøg med denne film..

Hold nu op den produktion var spild af penge og gode skuespilleres tid!

Martinuser/1072221

Den var bare så dum og intetsigende. Og alt i et, som alle andre bryllupsfilm. Se den vis i VIRKELIGT ikke har andet at lave, men se den så også på DVD!

Trine Jensen

Syntes det var en virkelige sjov film, var inde at se den med en veninde :-)

Maria Bøghuser/12456

Da min mand og jeg tog ind for at pågældende film, var det en af de gange, hvor man bare har lyst til at t age i biografen, og filmen er ikke afgørende. Men, da vi gik ud af biografen, var vi virkelig glade og positivt overraskede! Det er en virkelig sjov film, som både får en til at grine og til at fælde en tåre eller to... Jeg kan varmt anbefale denne film, det er faktisk en af de få film, jeg gerne vil se igen!

Hannah

Filmen er med sit imponerende cast en rigtig vellykket film, men den store slagside er nok, at filmens mål aldrig var ret højt. Så den lever op til sine egne mål som sød og romantisk komedie, men er sniger sig aldrig op på mere filmisk fylde.
Vittighederne er en blanding af reel opfindsomhed og kedelige klicheer og plottet er håbløst forudsigeligt.

Men en rigtig hyggelig og tilfredsstillende underholdningsfilm, der bestemt får smilet frem på læben og gør én i godt humør.

3/6 *

Thor

Rolle listen på denne her film er virkelig god Robert De Niro, Amanda Seyfried, Katherine Heigl, Robin Williams, Ben Barnes, Susan Sarandon, Topher Grace, Diane Keaton. tror det blive en god Romantik, Komedie men en sjov historie.

Danicauser/628003

The Big Wedding får ikke længere premiere i November. Den kommer vist først til foråret 2013.

http://www.imdb.com/title/tt1931435/

Chantelle

Det skal nok blive en superfed film, især hvis Amanda Seyfried er med. :-D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.