Cookie- og Privatlivspolitik

The Audience

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
3 timer (ekskl. reklamer og trailers)

National Theatre Live's store succes-transmission af den originale West End-produktion af ’The Audience’ med Helen Mirrens prisvindende præstation som Dronning Elizabeth II - kommer til det store lærred i forbindelse med monarkens 90 års-fødselsdag.

Forestillingen, som har spillet både i London og på Broadway og har modtaget tre Tony- og to Olivier-priser, er skrevet af Peter Morgan (forfatteren til filmen 'The Queen') og instrueret af den Oscar-nominerede instruktør Stephen Daldry ('Billy Elliot', 'The Hours'). Til disse særlige visninger stiller både Daldry og Helen Mirren op til en eksklusiv Q&A.

Igennem 60 år har Dronning Elizabeth II mødtes med hver af sine 12 premierministre til et privat, ugentligt møde. Dette møde er kendt som "audiensen". Ingen ved, hvad Dronningen taler med sin premierminister om, ikke engang deres ægtefæller.

Lige fra den gamle kriger, Winston Churchill, til Jernladyen Margaret Thatcher, over Tony Blair og op til nutidens møder med den siddende statschef, David Cameron, råder Dronningen sine ministre i alle sager, offentlige såvel som personlige. Gennem disse private audienser får vi både glimt af kvinden bag kronen og er vidner til historiske øjeblikke, der formede en monark.

'The Audience' blev produceret i West End af Matthew Byam Shaw for Playful Productions, Robert Fox og Andy Harries. Live optagelse fra 2013.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2 votes)
4.5
0