Cookie- og Privatlivspolitik

The Apartment (1960)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 5 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Apartment
|

Komedien 'The Apartment' (Nøglen under måtten) er en klassiker med Jack Lemmon og Shirley MacLaine. Filmen handler om en mand, der forsøger at stige i graderne på sit arbejde ved at lade sine chefer bruge sin lejlighed til kvindebesøg.

'The Apartment' modtog fem Oscars, bl.a. for Bedste film.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4 votes)
4.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Det ville være herligt, hvis man bare kunne sætte sig ned og nyde en god underholdende film – uden at være tvunget til at være i selskab med ham den irriterende kyniske ven ”hjernen”.

Således satte jeg mig til at se The Apartmen med elskelige Jack Lemmon og glædede mig til at blive lullet ind i en sød romantisk komedie. Men nej, min kyniske siddekammerat skulle hele tiden påpege, hvor forudsigelig og banal filmen er. Jamen, romantiske komedier er jo altid forudsigelige indvendte jeg. Det kan man da ikke bebrejde filmen. Men for sent. Stemningen var allerede ødelagt.

Jeg kunne selvfølgelig stadig nyde en Jack Lemmon i topform. Til gengæld var jeg ikke specielt imponeret over Shirley MacLaine. Jeg kan simpelt hen ikke få øje på hendes charme eller karisma. Og jeg følte heller ingen nogen speciel god kemi mellem de to hovedrolleindehavere. Og det må jo siges at være alfa-omega for en romantisk komedie, hvis den skal fungere.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.