Cookie- og Privatlivspolitik

The Adjustment Bureau

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
10.03.2011
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Adjustment Bureau
|
Den romantiske science fiction-film 'The Adjustment Bureau' spørger om vi styrer vores egen skæbne, eller er om den er lagt i hænderne på andre kræfter.

David Norris (Matt Damon) står til at blive valgt ind i senatet, da han møder den smukke balletdanser Elise Selas (Emily Blunt).

Romancen opstår mellem de to, altimens magtfulde agenter lægger planer for at holde dem adskilt.

Mod disse odds må David enten give slip på Elise eller acceptere sin forudbestemte skæbne.

'The Adjustment Bureau' er baseret på en novelle af Philip K. Dick, der tidligere har lagt romanforlæg til 'Minority Report', 'Blade Runner' og 'Total Recall'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (129 votes)
4.1
3.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det er er en spændende præmis, der dominerer 'The Adjustment Bureau', og man følger medvilligt med Matt Damon og Emily Blunt på deres rebelske jagt på den frie vilje til kærlighed." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "... selvom du ikke køber filmens fantastiske koncept, så løs alligevel billet. Få gange siden Spencer Tracy og Katherine Hepburn har et filmpar nemlig i dén grad slået gnister." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... selv om Damon og Blunt kæmper en ihærdig kamp med Nolfis utaknemmelige manuskript, så er det meget svært at tage den besynderligt gammeldags film alvorligt. Det eneste nogenlunde troværdige er romancen mellem de to hovedpersoner... Håndværket er ulasteligt, men indholdet noget bastant rod." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "... sætter al logik til side for at hellige sig jagten på adrenalinsus." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Efter 'The Matrix' virker det næsten ufrivillig komisk med en film, hvor det enkelte menneskes skæbne manipuleres af en højere magt, hvis håndlangere ligner FBI-agenter fra 1950'erne. ... I modsætning til filmen, han befinder sig i, tror man på Matt Damon." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
N Cuser/154055

En dårlig film med et kedeligt og noget rodet/usammenhængende plot. Dette er den første film med Matt Damon jeg har kedet mig til.

Frank

Okay film

Wayne

Er mennesket ikke selv i stand til at kontrollere verdens gang? Eller er der en højere magt, som sørger for at vi ikke kører af sporet.

Det er det postulat man stilles overfor i The Adjustment Bureau.

Kan kærligheden overvinde alt?

Lidt inspiration til filmen er måske hentet i Pixars Monsters Inc.

Hint - det er noget med døre.

Sød, anderledes og værd at se.

Nanse

The Adjustment Bureau er en meget underholdende film, der sker hele tiden et eller andet, jeg kan kun anbefale folk at se den...det er en god film at se hvis man ikke lige ved hvad man egentlig har lyst til at se, der vil denne her holde ens opmærksomhed lige meget hvad slags film man er til, den har mange forskellige kategorier i sig og det synes jeg er en god ting i film, det gør at der er noget for alle! Bestemt IKKE en kedelig film! Jeg glæder mig allerede til at se den igen på DVD/ BLu-ray!

Bjarke Friis Kristensen

Selvom grundpræmissen i science fiction-thrilleren 'The Adjustment Bureau' har at gøre med en hemmelig organisation, der på mystisk vis synes at have en finger med i spillet, når det gælder skæbne og fri vilje, så er det kærlighedshistorien mellem Matt Damon og Emily Blunt, der bærer strabadserne helskindet gennem plothuller og New Yorks smukke gader.

’Kærligheden overvinder alt’ kunne meget vel have været filmens tagline. For selvom her både er interessante konspirationer, heftig katten-efter-musen-action samt filosofiske overvejelser om den frie vilje, så er det romancen, der banker mest overbevisende i 'The Adjustment Bureau'.

- Læs evt. videre på min filmblog: http://blog.mtv.dk/movies/2011/08/14/science-fiction-for-habl%C3%B8se-ro...

S. Rico

Herligt at se en af disse "science fiction"-agtige film, som IKKE lægger vægten på action hele filmen igennem. Her er der nærmest tale om en kærligheds historie tilføjet nogle interessante vinkler omkring skæbne og frie valg. Action og biljagter kommer i baggrunden, mens historien og de menneskelige relationer kommer i forgrunden. Især er jeg meget positiv overrasket over Emily Blunt, som er helt uimodståelig i denne rolle.

Mario

Frit vilje eller skæbne...
rigtig fed film og fede scener. har en god handling og lidt trist.. sys emilie blunt gør det rigtig godt i filmen plejer nemlig ikke og ku lide hende.. før i tiden sys jeg ikke hun var en god skuespiller.. men hun gør det rigtig godt i denne film.. 5 stjerner

Maria

Frygtede løse ender - der var ingen! The Adjustment Bureau er super gennemført, den er fuld af action, som går lige i blodet og skuespillet er lige i øjet. Vi slipper for pladderromantik og får en fed actionfilm med en god og spændende baggrundshistorie - som der faktisk også er romantik i. Den lykkedes endda også at få hjernebrikkerne til at rumstere lidt, og var i hvert fald stof til samtale resten af aftenen :-)

Anjauser/50528

Den er spændende og sammenspillet mellem Damon og Blunt er fantastisk. Fed handling, man bliver virkelig godt underholdt.
Giv filmen en chance i vil IKKE blive skuffet, der er fart over feltet.

Linda

Det er en god film og en anderledes kærlighedshistorie, men gå ikke ind og se den med forventningen om, at det er en ny Matrix, for så bliver du skuffet. Jeg kan kun anbefale den!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.