Cookie- og Privatlivspolitik

The Adjustment Bureau

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
10.03.2011
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Adjustment Bureau
|
Den romantiske science fiction-film 'The Adjustment Bureau' spørger om vi styrer vores egen skæbne, eller er om den er lagt i hænderne på andre kræfter.

David Norris (Matt Damon) står til at blive valgt ind i senatet, da han møder den smukke balletdanser Elise Selas (Emily Blunt).

Romancen opstår mellem de to, altimens magtfulde agenter lægger planer for at holde dem adskilt.

Mod disse odds må David enten give slip på Elise eller acceptere sin forudbestemte skæbne.

'The Adjustment Bureau' er baseret på en novelle af Philip K. Dick, der tidligere har lagt romanforlæg til 'Minority Report', 'Blade Runner' og 'Total Recall'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (129 votes)
4.1
3.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det er er en spændende præmis, der dominerer 'The Adjustment Bureau', og man følger medvilligt med Matt Damon og Emily Blunt på deres rebelske jagt på den frie vilje til kærlighed." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "... selvom du ikke køber filmens fantastiske koncept, så løs alligevel billet. Få gange siden Spencer Tracy og Katherine Hepburn har et filmpar nemlig i dén grad slået gnister." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... selv om Damon og Blunt kæmper en ihærdig kamp med Nolfis utaknemmelige manuskript, så er det meget svært at tage den besynderligt gammeldags film alvorligt. Det eneste nogenlunde troværdige er romancen mellem de to hovedpersoner... Håndværket er ulasteligt, men indholdet noget bastant rod." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "... sætter al logik til side for at hellige sig jagten på adrenalinsus." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Efter 'The Matrix' virker det næsten ufrivillig komisk med en film, hvor det enkelte menneskes skæbne manipuleres af en højere magt, hvis håndlangere ligner FBI-agenter fra 1950'erne. ... I modsætning til filmen, han befinder sig i, tror man på Matt Damon." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
N Cuser/154055

En dårlig film med et kedeligt og noget rodet/usammenhængende plot. Dette er den første film med Matt Damon jeg har kedet mig til.

Frank

Okay film

Wayne

Er mennesket ikke selv i stand til at kontrollere verdens gang? Eller er der en højere magt, som sørger for at vi ikke kører af sporet.

Det er det postulat man stilles overfor i The Adjustment Bureau.

Kan kærligheden overvinde alt?

Lidt inspiration til filmen er måske hentet i Pixars Monsters Inc.

Hint - det er noget med døre.

Sød, anderledes og værd at se.

Nanse

The Adjustment Bureau er en meget underholdende film, der sker hele tiden et eller andet, jeg kan kun anbefale folk at se den...det er en god film at se hvis man ikke lige ved hvad man egentlig har lyst til at se, der vil denne her holde ens opmærksomhed lige meget hvad slags film man er til, den har mange forskellige kategorier i sig og det synes jeg er en god ting i film, det gør at der er noget for alle! Bestemt IKKE en kedelig film! Jeg glæder mig allerede til at se den igen på DVD/ BLu-ray!

S. Rico

Herligt at se en af disse "science fiction"-agtige film, som IKKE lægger vægten på action hele filmen igennem. Her er der nærmest tale om en kærligheds historie tilføjet nogle interessante vinkler omkring skæbne og frie valg. Action og biljagter kommer i baggrunden, mens historien og de menneskelige relationer kommer i forgrunden. Især er jeg meget positiv overrasket over Emily Blunt, som er helt uimodståelig i denne rolle.

Anjauser/50528

Den er spændende og sammenspillet mellem Damon og Blunt er fantastisk. Fed handling, man bliver virkelig godt underholdt.
Giv filmen en chance i vil IKKE blive skuffet, der er fart over feltet.

Linda

Det er en god film og en anderledes kærlighedshistorie, men gå ikke ind og se den med forventningen om, at det er en ny Matrix, for så bliver du skuffet. Jeg kan kun anbefale den!!

jojo-1-0-1

Jeg må indrømme at jeg gik ind til filmen med ret lave forventninger. Traileren så fed ud, men jeg var klar til endnu en film hvor Matt Damon som altid er en forvirret hovedrolle som falder over kærligheden og endnu engang vil gøre alt for at være sammen med kvinden han elsker- hvilket BIG surprise også sker i filmen. Dog kommer der nogle gode effekter og elementer ind som gør at filmen om ikke andet så i det mindste rammer en hvor det er tiltænkt. Damon's skuespil er jævnt, men absolut ikke hans bedste præstation- dog kan jeg ikke lade være med at trække på smilebåndet hver gang han ser fortabt ud og det sker ret så mange gange igennem filmen. Emily er dog mere enteressant at følge og hun hæver filmens kvalitet en del. Alt i alt var filmen langt bedre end jeg havde forventet, det er ikke den første film i biograferne jeg ville vælge at se, men absolut turen værd hvis man bare har brug for en jævn og hyggelig tur i biffen med venner, familie eller kæreste ;)

Ulrichuser/887499

En fin biografoplevelse. Plottet og set-uppet giver begrænsede muligheder for at gøre det til en stor visuel oplevelse, men men mindre kan også gøre det. En fin lille historie om kærlighed og skæbne fra en ret skæv vinkel. Forlod biografen med en smil på læben og nogle tanker om at huske at vælge de rette ting i livet. Fint for mig.

Carmen

Jeg forstår ikke, hvorfor denne film ikke har fået mere ros. Jeg gider ikke engang læse anmeldelserne, for JEG synes den er god. Ja den havde nogle løse ender, men altså - hvad skulle de have gjordt, der var ikke tid nok. Den gav stof til eftertanke, og sådan en oplevelse elsker jeg personligt! Skuespillet var suverænt og kemien mellem de to skuespillere var exceptionelt. Man blev forelsket i dem, og troede på deres kærlighed til hinanden. Hvad mere kan man ønske sig fra en amerikansk film? :-D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.