Cookie- og Privatlivspolitik

Team Hurricane

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Team Hurricane
|
Versioner: se alle
Særvisning, Særvisning
|

Otte teenagepiger tilbringer i 'Team Hurricane' sommerferien i ungdomsklubben, hvor de leger, griner og skændes. Deres farverige verden er et univers af kvindeligt sammenhold, hvor de forskellige piger finder fælles fodslag og får mulighed for at bytte ensomhed ud med fællesskab. De snakker om alt fra venskab og forældre til sex og spiseforstyrrelser – og lærer efterhånden at acceptere hinanden. Klichéen om, at dansk film er gråmeleret socialrealisme bliver eftertrykkeligt dementeret i Annika Bergs spillefilmsdebut. Her eksploderer farverne i et sanseorgie af en punket chick flick. Med sin vilde æstetik kører Berg sig her i stilling som dansk films alternative skønhedsdronning.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (55 votes)
4.7
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Syret videokunst projekt med imponerende realistisk dialog mellem de medvirkende. Hvis man ikke vidste bedre, skulle man tro, at der er tale om en dokumentarfilm. Men det er altså skuespillere, som "bare" har fået lov til at improvisere i et passende omfang. Styrken ved dette er som nævnt, at dialogen virker ekstremt troværdigt. Omvendt er ulempen ved ikke at have et super skarpt manuskript, at historien heller ikke bliver super skarpt fortalt. Det eneste der sker er, at vi følger de 8 pigers samtaler i og omkring deres klubhus, som står over for at skulle lukkes.

Pigernes personlige problemer med depression, spiseforstyrrelse og mørke tanker fylder måske lige lovlig meget ift. alt det gode og sjove, som forhåbentlig også er en stor del af at være teenager. Man kan derfor godt sidde tilbage med det indtryk, at det generelt er "ret nederen" at være ung. Hvis de 8 piger således skal forestille at repræsentere et gennemsnit over den unge befolkning, så er det altså et lidt trist billede.

Annike Berg blander bredformat, 4-3 format, super skarpe optagelser og grynede iphone optagelser i et herligt kreativt mix. Og oven i det flettes nogle vilde farvepaletter af videokunst. Det er alt sammen super friskt og et dejligt anderledes take på, hvordan en film også kan skrues sammen og se ud.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.