Cookie- og Privatlivspolitik

Tal R - The Virgin

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
21.11.2013
| |
30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Tal R - The Virgin
|

Dokumentaren 'Tal R - The Virgin' handler om kunstneren Tal R som fortalt af ham selv, kollegaen John Kørner, naboen Søren Ulrik Thomsen, den tyske ven Jonathan Meese m.fl.

Filmen er iscenesat af dokumentaristen Daniel Dencik

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (5 votes)
3.2
4

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Politiken

    "[...] alt fortælles i et overraskende, underholdende, stramt og poetisk filmsprog, hvori farvevalg, kompositioner, lyd og grafik alt sammen bruges til at tegne portrættet." (Dorte Hygum Sørensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Efter at have set filmen fik jeg ændret mit indre billede af Tal R.

Og det var ikke til det positive, desværre. Filmen forsøger at ophøje hovedpersonen, i en grad så det næsten virker komisk - og samtidig får man klart det indtryk at forældrene har opildnet ham til det han er idag.

Man er ikke noget særligt, fordi man har en far som har været udsat for grusomme ting - man er først og fremmest speciel, fordi man gør noget specielt selv.

Jeg skal ikke forsøge at tage noget fra Tal R, kunstnerisk for han kan afgjort komponere et billede. Men denne film gjorde ikke noget godt for ham, set fra mit synspunkt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.