Spider-Man 3: No Way Home

Censur 11
16. Dec 2021
148 min
Sony Pictures
Spider-Man: No Way Home
Billede
(© Sony Pictures)
Spider-Man: No Way Home plakat
(© Sony Pictures)
6.0 / 6
Brugere (1)
4.4 / 6
Medier (7)
Bedøm selv filmen:

Superheltefilmen 'Spider-Man: No Way Home' er den tredje solofilm om Peter Parker i skikkelse af Tom Holland. Handlingen udspiller sig således efter Spider-Man: Homecoming og Spider-Man: Far From Home.

I den forrige film blev Peter Parkers hemmelige identitet som Spider-Man afsløret. Nu står den unge superhelt således i en helt ny situation, hvor nogle hylder ham som helt og andre som det stik modsatte.
 
Peter må derfor nu gøre alt, der er i hans magt for at manøvrere i både at være en helt almindelig teenager og verdens mest kendte ansigt efter afsløringen af hans alter ego.

Det er dog langt fra nemt, hvorfor han går til kollegaen Dr. Strange for at bede om hjælp. Her går det dog kun fra slemt til værre, da en trylleformular går galt og åbner helt nye virkeligheder ind til deres verden - og ikke mindst lader helten stå over for ikke bare én men flere skurke.

'Spider-Man: No Way Home' er en del af Marvels omfattende superhelte-univers, hvor Tom Hollands Spider-Man også har været at opleve i Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War og Avengers: Endgame.

Zendaya spiller igen MJ, mens flere gamle kendinge fra Spider-Man-filmene dukker op, bl.a. Alfred Molina, Willem Dafoe og Jamie Foxx. (Copyright: kino.dk)

Se traileren her

Brugernes anmeldelser

6,0

1 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: