Solo: A Star Wars Story

Censur 11
23. May 2018
135 min
Walt Disney Pictures
Solo: A Star Wars Story
Billede
(© Walt Disney Pictures)
Billede
(© Walt Disney Pictures)
5.0 / 6
Brugere (1)
3.3 / 6
Medier (4)
Bedøm selv filmen:

Science fiction-filmen 'Solo: A Star Wars Story' er fortællingen om galaksens største charmør, Han Solo, og de unge år som former ham til den selvsikre smugler, vi møder i Star Wars: A New Hope.

Filmen følger Han Solo fra sin tidlige færd som små-hustler til turen ind i en farefuld forbryderverden, hvor hans charme og evner som pilot for alvor bliver sat på prøve. Under vingerne på den garvede slyngel Beckett drager han på sit første eventyr, hvor et bekendtskab fra fortiden påvirker slagets gang. 

På vejen møder han bl.a. sin behårede bedsteven og andenpilot Chewbacca samt den karismatiske plattenslager Lando Calrissian - og får sin første tur i det ikoniske rumskib Millennium Falcon

'Solo: A Star Wars Story' er den anden film i rækken af stjernekrigs spin-offs, hvor forgængeren var Rogue One: A Star Wars Story. Samtidig er det første gang, at Han Solo-karakteren bliver portrætteret af en anden skuespiller end Harrison Ford, som hidtil har medvirket i fire Star Wars-film i rollen. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

5,0

1 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: