Cookie- og Privatlivspolitik

Suntan

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
08.06.2017
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Suntan
|

Det græske komedie-drama ’Suntan’ handler om den 42-årige Kostis, der får job som læge på den lille ø Antiparos i Grækenland.

Under sommerens turistsværm falder lægen for den 21-årig flirtende feriegæst, Anna. Snart begynder han at opsøge Anna og hendes venner på stranden, hvor han køber sig ind i deres bekymringsløse og seksuelt frigjorte fællesskab.

Flirteriet bliver hurtigt til en besættelse, og Kostis begynder at gøre alt i sin magt for at vinde Annas hjerte. Men desto mere han halser efter hende og forsøger at charmere sig ind hos de unge festaber, jo mere latterliggør og afviser de ham.

Græske film er ikke længere en sjældenhed i de danske biografer, og senest har Chevalier, der ligeledes er et komedie-drama, været aktuel.

’Suntan’ har vundet priser for bedste manuskript, bedste film og bedste internationale film på fire af årets filmfestivaller. 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
3.7
3

Skuespillere

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "... de usympatiske karakterers foragt for andre mennesker og mangel på realitetssans gør det svært for alvor at holde interesse og engagement fanget." (Louise Kidde Sauntved)

  • Politiken

    "[Instruktøren] var på banen længe før den græske weird wave og er at dømme efter 'Suntan' af en mere robust støbning." (Kim Skotte)