Cookie- og Privatlivspolitik

Suede: The Insatiable Ones

|
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Suede: The Insatiable Ones
|
Versioner: se alle
Særvisning, Særvisning
|

Med sin androgyne fremtoning, eminente popsensibilitet og pikante new glam-attitude var Suede den første og en af de allerstørste eksponenter for den bølge af britisk musik, som i 1990’erne gik sin sejrgang over hele planeten under banneret britpop. Ja, gruppen var alle engelske popmagasiners darling allerede før den overhovedet havde udgivet sin første single!

Dokumentaren ’The Insatiable Ones’ viser hele historien om det talentfulde fir- (senere fem-)kløvers opkomst, fald og genrejsning: Den terrier-vedholdende kamp for at levere kompetent materiale efter tabet af guitargeniet Bernard Butler, de umenneskeligt lange turnéer, og ikke mindst en helt igennem hudløs fremlæggelse af frontmand Brett Andersons stofmisbrug, der var ved at tage livet af både ham og bandet efter succesudspillet ’Coming Up’.

I fem kapitler får vi historien om London-bandets kometkarriere og presset fra halvanden år lange turneer. Med overraskende detaljer, så som at komikeren Ricky Gervais var bandets første manager (!), får vi et detaljeret tidsbillede af 90'ernes musikscene.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (3 votes)
5.7
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lise

Et ærligt indblik i et bands tilblivelse.. med et fint indblik i Londons rå kulisse i 90’erne. Jeg var der også - og London var præcist som beskrevet af Brett Andersson i Suedes intense lyrik. Se The Insatiable Ones og nyd den storladne musik!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.