Cookie- og Privatlivspolitik

Stjerner Uden Hjerner

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
| |
Stjerner Uden Hjerner
|

Ny dansk vanvittig komedie med Timm og Gordon. Hvid du tror du har set det hele inden for dansk film må du tro om igen indtil du har set STJERNER UDEN HJERNER!

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4 votes)
1
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Niels

Der var engang to tv tosser, der var så kendte og populære at de troede de kunne gå på vandet. Så da de fik tilbudt en film tænkte de: "Yeah, vi har totalt styr på det der yuppieshit!". Men ingen havde fortalt dem at det kræver talent og hårdt arbejde at lave en god historie. For uden en god ide og ikke mindst et godt manuskript går det ofte skidt, uanset hvor meget man drømmer om rigdom, berømmelse og nøgne piger. Og det gjorde det så.

Måske skammer de sig endnu!?

Mark

Tror der var max 12 danskere der så den i biografen. Siden er den blevet berygtet, som den dårligste danske film nogensinde. Hvis du tror du har set det hele inden for dansk film må du tro om igen indtil du har set STJERNER UDEN HJERNER! Og meget tyder på at rygtet taler sandt. Filmen STJERNER UDEN HJERNER er et torturinstrument for alle dine sanser og følelsesliv. Hvis du ikke slukker hovedrystende tidligt, risikerer du at græde dig ihjel eller dø af grin. F*** det er ringe!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.