Cookie- og Privatlivspolitik

Stillehavet

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en gennemgående positiv stemning. Der er imidlertid også enkelte scener med mere voldsomme elementer. En gruppe mænd med buer rykker truende frem mod tilskueren. En pludselig eksplosion i havet følges af udsigten til en gold og ødelagt havbund. I en række klip med kæmpemæssige hvalhajer antydes det i tæt fotografering, lyde og speak, at vores hovedperson vil kunne sluges af de store munde. Da de voldsomme elementer imidlertid er kortvarige og følges af positiv stemninger, og da ingen personer ses komme til skade, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste børn. Den får derfor vurderingen ”Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år”.

Se mere på medierådet.dk
|
40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Journey to the South Pacific
|

Dokumentarfilmen 'Stillehavet' tager på en rejse til de frodige tropiske øer i det vestlige Papua, hvor livet blomstrer over og under havets overflade.

Drengen Jawi svømmer i området og viser det usædvanlige liv i naturen. Der er mere end 2000 arter af liv i havet, så det er verdens mest varierende maritime økosystem.

Havets skabninger kommer på tæt hold, fx. hvalhajer, havskildpadder og rokker.

'Stillehavet' viser vigtigheden af at leve i balance med det ocean, vi alle kender til, men få forholder sig til. Instruktørerne står bag flere naturdokumentarer, som Arktis - isbjørnenes hjem.

Filmen vises med dansk tale, men man kan købe særlige hovedtelefoner i billetsalget, hvis man ønsker engelsk tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (12 votes)
4
0