Cookie- og Privatlivspolitik

Step Up: Revolution

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
09.08.2012
| |
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Step Up Revolution
|

Filmen 'Step Up: Revolution' er den fjerde film i rækken, der har dans og kærlighed i centrum.

Emily (Kathryn McCormick) går og drømmer om at blive professionel danser og tager derfor til Miami for at opnå sit mål. Her forelsker hun sig i danseren Sean (Ryan Guzman), som er leder af en dansegruppe, der lever af at optræde på gaden.

Da gruppens nabolag trues med nedrivning af en forretningsmands omfattende planer om at bygge et kæmpe hotel, beslutter Sean, Emily og restens af danserne at optræde i protest mod moderniseringsplanerne. Men protesterne kan dog bringe deres egen kamp for personlig anerkendelse i fare.

'Step Up: Revolution' er blot instruktør Scott Speers anden spillefilm, den første værende 'The LXD: The Secrets of the Ra' (2011), men til gengæld har alle hans projekter involveret dans og musik.

Blandt andet har han stået bag en kort dokumentar om lanceringen af Ashley Tisdales (High School Musical) første album.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (240 votes)
4.7
2.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Desværre er dansen det eneste der fungerer. Historien er uoriginal og fænger ikke, primært fordi de smukke unge dansere leverer deres strømme af one-liners uden skyggen af engagement." (Louise Kidde Sauntved)

 • Politiken

  "Oprør og efterfølgende tilpasning i form af succes er det bevidstløst gentagne grundtema i alle nyere dansefilm siden 'Saturday Night Fever', og fred være med det, når bare rollehaverne kan danse!" (Søren Vinterberg)

 • Ekstra Bladet

  "... det kræves ikke, at du har set de forrige. Det kræves derimod, at du gider kede dig gudsjammerligt. Og at du kan kapere den mest dobbeltmoralske slutning i nyere tid." (Peter Albrechtsen)

 • BT

  "... hvis du ønsker lidt mere indhold og gerne ser en historie, som ikke er fortalt over en milliard gange før ... så vil filmen skuffe dig fælt, og topstylingen ikke kunne ændre dette. At de smukke menneskeres skuespil er ret upersonligt, gør det ikke bedre." (Niels Lind Larsen)

 • Jyllands-Posten

  "Karaktererne i dette fjerde afsnit af filmserien er til gengæld helt uden sjæl og karisma, de er kun kroppe. Man må dog give dem, at de virkelig er vilde med at danse, og det smitter." (Nanna Frank Rasmussen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
josefine kaas

Jeg var (og er) stor fan af den forgående Step Up, nemlig Step Up 3. Og jeg synes klart at 4'eren er en god efterfølger. Hvis man er vild med dansefilm og de andre Step Up, er den klart værd at se. Som altid fyldt med en masse fede dansetrin og musik, samt det klassiske romantiske spil indover. Kan anbefales.

Kathrine

Den er rigtig god og der er en masse gode danse:-)

Amalie

Super god film! :)

Berit

Jeg havde lave forventninger til denne, da jeg var skuffet over 3'eren.. Men reklamerne for denne, skruede ambitionerne højrere op. Super fed film, har hentet musikken på spotify og står og danser for mig selv når jeg er alene.. Glæder mig til at berige min dvd samling med denne...

S. Rico

og ligegyldig. Jeg havde ikke forventet en genial historie, da det naturligvis er dansen der er i centrum. Men heller ikke denne del fanger, da dansen ikke forekommer autentisk, men mere som filmiske tricks. Et hvilket som helst afsnit af So You Think You Can Dance er langt mere underholdende end denne kedelige film.

Kathrine

Jeg vil så gerne se den!!!-.-' Eii jeg elsker bare alle de andre, de er så sygt gode! Traileren er bare så god! :D

mette

Fantastisk film med masser af kanon musik og rigtige gode danse. Kan varmt anbefales herfra.
Se den!

Eva

Step up filmene er altid helt gennemført! Hvis det er fest man vil ha' går man aldrig galt med Step Up! Nu har jeg ikke set filmen før denne, men det er genial! Historien er fald, men hva' kan man forvente af en Step Up, det er hele showet bag som er det underholdene!! :)

Diana

Jeg har aldrig før set nogle af Step up filmene - da jeg egentlig troede det var en gang hjernelam teenagepjat.

Men boy was I wrong :-))))

Filmen, dansen og musikken går direkte i min kerne og efterlader mig med et ønske om mere. Måske netop derfor har jeg set filmen 3 gange nu og jeg har stadig lyst til mere ... meget mere.

Det er gåsehud, latter, glæde og tårer når det er bedst. Det er pulsen - livet.

ps. måtte købe de andre step up film - dog er min absolut favorit Revolution .. selvom Moose først dukkede op til sidst.

Marilyn

Virkelig god film! Havde troet at man villle komme til at side og trille tommel fingre, men den var overaskende god. Effekterne, koreografien, kostumerne og plotet i filmen var ret overbevisende, så MÅ sige at den skal anbefaldes.(selv for dig der ikke er til dans)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.