Cookie- og Privatlivspolitik

Speed 2

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
| |
Speed 2 - Cruise Control
|

I 1994 gjorde den hollandskfødte filmfotograf JAN DE BONT rent bord med sin instruktørdebut, "Speed". På samme tid løftede den SANDRA BULLOCK og KEANU REEVES op i den tunge ende af skalaen… Og nu er det endelig tid til at tage på "Speed-action" med indbyggede overraskelser igen!!

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (15 votes)
3
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Tja ikke en top film , men jeg synes faktisk at der er nogle fede scener i den, men når det er så sagt så er det ligesom at der mangler et eller andet i filmen , men der sker mere i den her end i 1"eren, men der skal heller ikke så meget til.

Anonymuser/0

Men 1'eren er god, og som Wayne naevner har Cruise control faaet alt for negative henvisner. En god film til alle der elsker film med Sandra Bullock

Frank

Dårlig film

S. Rico

Den spændende Speed får her en opfølger som mere ligner en parodi. Skal den forestille at være spændende, eller er det med vilje lavet som en krimi komedie…?

Wayne

Meget bedre end sit rygte, god underholdning.

Tribute

Man pleger at sige at 2`eren altid er en dårlig efterfølger men til Speed 2 syntes jeg at det er omvendt.
Den første Speed film var mega talentløs, dårlig og kedelig.

Den var rimelig spændene men stadig lidt kedelig og mærkelig, det er lidt åndsvagt at den hedder Speed 2 pga. at der ikke er noget med biler der køre hurtigt, men hvor det bare forgår på et skib.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.