Sidste nat i Caracas

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
15.09.2016
Originaltitel: 
Desde allá
Genre: 
Spilletid: 
1 time 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, Særvisning
3.9
4
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)

Resumé

Dramaet 'Sidste nat i Caracas' følger den midaldrende tandtekniker, Armando, der bor i Venezuelas hovedstad, Caracas.

Armando samler ofte unge mænd op på gaden, og betaler dem for at tage med ham hjem, men lever derudover et stille liv. En dag møder han den 17-årige Elder, der er medlem af en bande og generelt er et farligt bekendtskab.

Men de to mænd udvikler et intenst venskab og magtspil, hvor grænserne mellem had og kærlighed langsomt udviskes. Da Armandos far, som han har et anstrengt forhold til, løslades fra fængslet, opstår der med Elders hjælp en mulighed for hævn.

'Sidste nat i Caracs' er et drama fra Venezuela om mødet mellem to meget forskellige mænd, der ændrer hinandens liv for evigt. Filmen modtog Guldløven i Venedig i 2015, og i rollen som den 55-årige Armando ses Alfredo Castro, som også kunne ses i sidste års El Club.

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Indimellem slår den stemningsfulde stilstand over i kedsomhed, men ikke så ofte, at det ødelægger den atmosfære, 'Sidste nat i Caracas' bygger op med sine diskrete, ganske vovede greb." (Jeppe Krogsgaard Christensen)

 • Filmland P1

  "... det lykkes [Vigas] at konstruere en lille fortælling, hvor det, der ikke bliver fortalt, samler sig til noget meget større end selve filmen." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Castro og Silva spiller fremragende, og ikke mindst deres fysisk udtryk er beundringsværdigt. Desværre hæmmes filmen en smule af den uudfoldede fortælling om Armandos far ..." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... de visuelle valg [er] nærmest filmens sande fortæller. De beretter om en art rolig smerte og distance i alle karakterer ved at pege på små, skæve dele af den virkelighed, vi prøver at begribe." (Katrine Hornstrup Yde)

 • Weekendavisen

  "Sidste nat i Caracas er en velfortalt thriller, der sender lange, kurvede bolde afsted. De rejser i luften så længe, at publikum glemmer, hvor de skal hen." (Bo Green Jensen)

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter