Cookie- og Privatlivspolitik

See for Me

Tilladt for børn over 15 år
Filmen er ikke aldersvurderet af Medierådet for Børn og Unge, og den har derfor fået tildelt aldersmærket 'Tilladt for børn fra 15'.

Se mere på medierådet.dk
04.08.2022
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Mira por mí
|
Billetter
See for Me plakat

Filmen 'See for Me' følger den blinde kvinde Sophie, der forsørger sig selv ved at passe på velhavende familiers huse, mens de er på ferie.

Hendes seneste job er en stor afsidesliggende villa uden for New York. Med sig har Sophie appen "See for me", der forbinder mennesker med nedsat syn med hjælpere, der gennem videochat kan agere øjne for den svagtseende. Det viser sig at blive vigtigere, end Sophie havde regnet med, da en gruppe kriminelle, på jagt efter et velassorteret pengeskab, bryder ind i den store villa.

Sophie må nu bruge alt sin kløgt i kampen for at undslippe villaen, der med ét er forvandlet til en livsfarlig labyrint.

Sophies eneste støtte er "See for me"-hjælperen Kelly, en militærveteran og storforbruger af first-person shooter spil, der må guide Sophie gennem faren. En ting står hurtigt klart for begge kvinder: At se er at overleve!

'See for Me' er en gyser-thriller, der leder tankerne hen på film som Panic Room, og i hovedrollen ses Skyler Davenport, der selv er svagtseende.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1 vote)
6
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "Ville 'See for Me' være lige så medrivende, hvis man så den på en streamingtjeneste? Måske, men næppe, hvis man ser den på telefonen. Det er nemlig en gedigen thriller og en perfekt biograffilm af den slags, hvor publikum gisper, griner og holder vejret på samme tid." (Damon Wise)

  • Jyllands-Posten

    "Det er skræmmende nok at tænke sig at være alene i et fremmed hus og høre nogen bryde ind – men endnu værre, hvis man tilmed selv er blind." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

  • Soundvenue

    "'See For Me' er et opfindsomt spin på home invasion-genren og god omgang underholdning, men heller ikke meget mere end det." (Troels Thøgersen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.