Cookie- og Privatlivspolitik

SamSam

Tilladt for alle
Filmen foregår i et eventyrligt animeret univers og har en let og munter grundtone. Den indeholder dog enkelte scener med forfølgelser, overfald og opgør, hvor hovedkaraktererne er i lettere fare. Da scenerne er af kortere varighed, hovedkaraktererne stærke og handlekraftige og filmen forløses positivt, vurderes den til ikke at kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
11.06.2020
| |
1 time 17 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
SamSam
|
SamSam plakat

Filmen 'SamSam' handler om den mindste af alle superhelte, der endnu ikke har opdaget sine superkræfter.

Den unge og frygtløse SamSam har næsten alt, hvad en kosmisk helt kunne drømme om: kærlige, heroiske forældre, en masse supervenner og hans egen flyvende tallerken til at udforske rummet…

Bortset fra at han ikke har fået sine superkræfter endnu!

Da Mega, den nye seje pige i byen, hævder, at hun kan hjælpe SamSam med at opdage sine overnaturlige evner, fører det dem ud på et spændende eventyr i det ydre rum, hvor SamSam vil lære, at venskab og mod kan være de stærkeste superkræfter, han kunne ønske sig.  

Den computeranimerede familiefilm er fransk produceret ligesom bl.a. animationsfilmene Ballerina og Persepolis.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (11 votes)
4.7
3.5

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "... universet mangler midt i al sin kreativitet indre logik, og det afsløres uhelbredeligt, efterhånden som historien bumler og skramler sig frem." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

  • Politiken

    "'SamSam' er først og fremmest en sprudlende oplevelse formet af subtil fantasifuldhed og funky animation." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Weekendavisen

    "Der er meget sødt i 'SamSam', også en god vær-dig-selv moral. Min datter på 8 år var tilfreds. Jeg synes, at filmen med fordel kunne have markeret sin selvstændighed." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.