Cookie- og Privatlivspolitik

RRR

|
3 timer (ekskl. reklamer og trailers)
| |
Versioner: se alle
Særvisning, Tamilsk version, Telegu version, Hindi version
|

A fictitious story about two legendary revolutionaries and their journey away from home before they started fighting for their country in 1920's.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (132 votes)
5.4
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bjerg

Det her er en film, der skal opleves så stort så muligt og med så mange mennesker så muligt. Simpelthen en episk film uden lige…

Ved ikke hvad der skal til for at det sker, men den skal simpelthen til de danske biografer hurtigst muligt. Om det så bare er limited screening med et par særvisninger eller noget. Gerne i IMAX.

Er nærmest sikker på at billetterne ville blive solgt med selv minimal promovering. Filmen har efterhånden fået masser af hype - selv i Danmark.

Kom nu de danske biografer. Saml de der danske folk om Indiens største og dyreste film hidtil. Det er en fest uden lige, som jeg vil være den første i kø til at opleve i IMAX herhjemme.

Januser/80193

Den har været vist i biografen sidste forår i diverse biografer til særvisninger, så der er ikke nogen grund til at være efter biograferne for ikke at vise den...

Bjerg

Trods jeg er ærgerlig over at være sent “på bølgen”, så tænker jeg rigtig mange er i samme båd.

Hypen og populariteten af filmen er først kommet senere, så at smide den i biograferne nu ville være helt perfekt.

S. Rico

Indiens dyreste film til dato er på alle måder vild og storladen. Den er fuldstændig overdreven, overdramatisk og over-the-top. Men på den fedeste måde.

Jeg kom undervejs til at tænke på Kung Fu Hustle. Begge er fyldt til randen med surrealistisk action og tyk symbolik. Og begge er ekstremt underholdende. RRR er dog ikke helt så langt ude overnaturlig som Kung Fu Hustle, men man kan roligt forvente et væld af actionscener, der på ingen måde tager hensyn til tyngdeloven.

Og så er der musikken. Fantastisk score og underlægningsmusik, der løfter det hele til en totaloplevelse af de helt store. Man skal bare være parat til et rendyrket heltekvad med gigantiske armbevægelser. Og lade sig forføre igennem et 3 timers episk eventyr.

Historien foregår i 1920 under Englands besættelse af Indien. Jeg lærte godt nok i skolen, at Indien var en del af det britiske imperium, men skal man kalde en spade for en spade, så var der jo i virkligheden tale om en besættelse. Og englænderne fremstilles da også her på samme måde som nazister bliver gjort i krigsfilm. Dvs. de er onde med ondt på.

Man følger to mænd på hver sin mission. Den ene skal redde en ung pige fra de grumme englændere, mens den anden skal fange Indiens farligste forbryder. Det ville være synd at afsløre mere, men der er selvfølgelig et par herlige "tvists", som filmen ikke ligefrem gør noget for at skjule.

Jeg lod mig totalt rive med af stilen, og mine øjne var flere gange ved at poppe ud af skallen under de mange what-the-fuck moments. Det er min klart bedste filmoplevelse siden - ja nok siden Kung Fu Hustle. Og eftersom jeg gav den fuld score, så skal RRR også have 6 stjerner. Ikke fordi det objektivt set er et mesterværk - men målt på oplevelsen fås det ikke bedre.

Den ligger på Netflix, hvis man under indstillinger ændrer sprog fra dansk til engelsk. Men desværre ligger den kun i en dubbet hindi version, så man skal være forberedt på uperfekte mundbevægelser. Originalsproget er Telugu, og jeg bliver nød til at opspore en originaludgave af filmen, så jeg kan gense filmen meget snart.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.